Arama sonuçları: *

1. edm321

Laptop soğutucu önerisi

Malesef hocam ama zalman markası çok öneriliyor onlara yönelmeniz iyi olur uzun ömürlü istiyorsanız.
  2. edm321

Laptop soğutucu önerisi

Hocam arkadaşın attığı alet hava tahliyesinin yapıldığı yere takılıyor yani yukarıda attığım fotonun oraya tahliye yeri klavye ve ekran arasında onu alsanız dahi kullanamazsınız.
  3. edm321

Laptop soğutucu önerisi

Hocam fan çıkışı işaretlediğim yerde arada :D Oraya bu alet sığmasının imkanı yok.
  4. edm321

Laptop soğutucu önerisi

Hocam fanın üflediği yere takmanız gerekiyor fakat bu kasada malesef mümkün değil buna bakmayacaksınız yani
  5. edm321

Laptop soğutucu önerisi

Bu ürün tahliye yerine takılıyor fakat hp'nin bu kasasında tahliye yeri ekran ve klavye arasında şöyle direk menşete kısmına veriyor
  6. edm321

ABDULLAH ABININ SON VIDEOSUNA GÖRE DOLANDIRILDIM MI ?

Max 95 W Abdullah abinin dediğine göre 3060 mobile 140 W öyle düşünebilirsiniz.
  7. edm321

Bir Anda FPS Düşmesi Sorunu Nasıl Düzeltilir

Laptobun garantiside bitti ne yapmalıyım?
  8. edm321

16GB ram var ya 32 mi gerek valorant için 😂
  9. edm321

Şuan 81 derece ssd imdat.
  10. edm321

Full prize takılı monitör olduğu için zaten pc yanda duruyor sadece. 1665252655 Valorant oyununda sıcaklıklarım şu şekilde.
  11. edm321

İşlemcim oyun içi 70-80 ekran kartım ise 60-70 seviyelerinde sürekli laptobu prizden çıkar tak yapmak bi süreden sonra sıkıyor. 1665249692 -Laptobun hava tahliye yeri boş ve altında bir soğutucu var. -Termal macun ve iç temizliği bu Temmuz ayında yapıldı. -Battery boost özelliği yok fakat pil...
  12. edm321

16gb ram i5 8265U işlemci Mx130 ekran kartım var hocam 1665224874 Bu 130 fps valorant bu arada ama tüm oyunlarda geçerli
  13. edm321

Priz ve pilde %5 imiş devam ederse sorun yazacağım. 1665224246 Başka bilen biri varsa yazarsa sevinirim bu arada. 1665224436 Devam ediyor malesef 😔
  14. edm321

Selamlar HP da1083nt adlı laptobum var. Sorun şu oyun oynuyorum normal bir şekilde 130fps sabit fakat bi anda 70 80 üstüne çıkmamaya başlıyor ve şarjdan çıkarıp tekrar takdığımda düzeliyor ne yapmalıyım bıktım gerçekten şu sorundan.
  15. edm321

Çözüldü✓ İşlemci değişimi i5'ten i7'ye

Anakartınız ile uyumlu ise sorun olmaz ki kutu büyük olsa ne olur küçük olsa ne olur :)
  16. edm321

İşlemci voltaj ve ghz düşmemesine rağmen fps düşüşü

Merhabalar HP 15 da1083nt isimli laptobu kullanıyorum sorun şu oyunlarda voltaj veya GHZ düşmemesine rağmen oyunlarda fps düşüyor ve cihazı şarjdan çıkartıp takıncaya kadar düzelmiyor bunun bir çözümü var mıdır?
  17. edm321

Laptop hdmi ile tvye bağlayınca yırtılma sorunu

Oyun konsolları için özel modları felan oluyor genellikle akıllı tvlerin varsa bulup onu aktif edebilirsiniz.
  18. edm321

Televizyon samsung mu?
  19. edm321

Laptop hdmi ekran çıkışını intel hd graphics yapıyodur zaten bu olay genellikle bütün tvlerde var.
Top Bottom