Arama sonuçları: *

1. O

Laptop Isınması Boşta 60 Derece

detaylı bi temizlik yapın hocam fanları iyice temizleyin anakartı yumuşak bir fırçayla temizleyin termal macunu yenileyin. beceremem derseniz bi bilgisayarcıya götürün
  2. O

laptopumun çiziklerini nasıl kapatabilirim

elimde eskiden kalma hp marka siyah bir laptop var, laptopun kapağında ufak çaplı çizikler var bunları nasıl kapatabilirim?
  3. O

Acer Nitro 5 sıcaklık değerleri

hayır undervoltu laptopunuzu optimize eden bir şey gibi düşünebilirsiniz. maksimum 1-2 fps kaybedersiniz ama karşılığında sıcaklıkları 7 8 derece düşürebilirsiniz
  4. O

Acer Nitro 5 sıcaklık değerleri

sıcaklıklar normal, ekran kartını msi afterburner üzerinden undervoltlayın 78-79 dereceye sabitlersiniz işlemcinizide acerin yazılımından undervoltlayın onu da 75-76 derecelere sabitlersiniz
  5. O

Yardım i7 14700HX boşta 63 derece

değerler normal hocam boşta fan açmıyor demişsiniz fan açmazsa işlemci ısınır zaten
  6. O

10300h 1650 ti li laptopu kaça satabilirim?

hocam 13k ise iyi ya yeni laptopa geçmeyi düşünüyorum bende 13k ise çok iyi olur benim için
  7. O

10300h 1650 ti li laptopu kaça satabilirim?

elimde 1650 ti 10300h 8gb ram 512gb ssdli hp pavilion gaming 16 bir laptop var. sarı siteden laptopun ikinci el piyasasına baktımda pek bir şey anlamadım herkes farklı farklı fiyatlardan koymuş, sizce bu laptop kaça gider?
  8. O

Yardım Hp victus 16 i5 14.nesil sorunu

laptoplarda bir sorun yok deniyor fakat kesin bir şey yok asus tuf arasında kalmayın asus tuflar 20-25k bütçede iş yapıyor bahsettiğiniz laptop 35k bandında, o bütçeye 12650h 4060lı acer nitro 5 öneririm victusların ekranı sorunlu olabiliyor
  9. O

Laptop type c ile şarj olur mh

victuslar 100w type c şarj destekliyor diye biliyorum
  10. O

Benim laptopumda thunderport portu varmı ? Nolur yardım edin

6600h işlemciye max 1660 super falan takın bence daha üst seviye ekran kartlarında baya bi darboğaz yapar çünkü
  11. O

Yardım Bu valo açarmı laptop

açar hocam youtube üzerinden oyun testlerine bakabilirsiniz arkadaşların dediği gibi 100+ fps alıyorsunuz
  12. O

Lenovo IdeaPad gaming 3 pc FPS DEğerim Nasıl?

değerler normal hocam benim laptopumda 1650 ti var lowda aşağı yukarı 60 fps alıyorum
  13. O

HP victus 16 i7 14700hx rtx 4060 bilgisayar aldım bilgisayar boşta 60-65 derece

hocam victusların ısınma sorunun önüne biraz uğraşırsanız geçebilirsiniz, omen gaming hubtan işlemciyi undervoltlayın, msi afterburnerden gpuyu undervoltlayın, sıvı metal uygulayın ve ısı iletkenliği yüksek bir termal ped ( minimum 11-12w/mk) uygulayın.
  14. O

Hangi SSD almalıyım ASUS

exceria plus g2 1tb
  15. O

LAPTOBUMDA FPS SORUNU YAŞIYORUM

monster laptoplarda normal hocam ısınıyor o laptoplar, bilgisayarcıya götürüp sıvı metal uygulatmanızı öneririm sıvı metal ancak soğutur o laptopu
  16. O

LAPTOBUMDA FPS SORUNU YAŞIYORUM

laptopunuz monster mi?
  17. O

Hp'yi thh'ye şikayet ettim.

haklı çıkmayacaksınız hocam hpnin resmi sitesindeki yazıları dikkatli okursanız orda gerçek değerler daha iyi ya da daha kötü olabilir demişler bu kesin %100 srgb'dir dememişler yani, donanım arşivinin videosunu inceleyebilirsiniz.
  18. O

i7 14700hx işlemci ile UnderVolting nasıl yapılır?

arkada valorant ya da lol gibi işlemci ağırlıklı bir oyun açıkken işlemciyi 0,025v düşüre düşüre deneyin, oyun crash verene kadar düşürmeye devam edin, mesela 0,100v azalttığınızda crash veriyorsa siz 0,075mv yapın
  19. O

DELL G16 7630 UBUNTU LEPTOP Alınır mı?

alınmaz yazılımsal sorunları var
  20. O

Acer Nitro 16 An16-41 Ekranda Dikey Çizgiler Var

iade edin yenisini göndersinler panel sorunlu
Top Bottom