Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Samsung Tab S11 26K Alınır mı?

Büyük ekran seviyorsan matepad pro veya magicpad2
  2. Ayetullah331

LENOVO İDEA TAB PRO 12.7 İNÇ Alınır mı??

Böyle gözüküyor bazen bende acaba benimki mi bozuk diye düşündüm Yok aga ne bozuğu bu filmlerde yoğun bir gren efekti var o,filmi sanki biraz karıncalı gibi gösterip göz yanılması yapabiliyor mesela ana ekranda bak eğer netse sorun yoktur. Ben Media Marktta 256gb parlak ekran modelini görmüştüm...
  3. Ayetullah331

Evde değilim şuan akşama gönderebilirim ama senin sorununu tam anlamadım. Çözünürlük mü tatmin etmedi renkler mi?
  4. Ayetullah331

Yok hocam bende çok net. Alışırsın sende. Tüm tablet ve kalem güncellemelerini yapmayı unutma.
  5. Ayetullah331

Valla hiç dokunmadım adaptöre aldığımdan beri prizde duruyor şarj bitince takıyorum. 45W olduğu için ısınması normal
  6. Ayetullah331

Redmi Pad Pro vs Lenovo idea pad pro

İdeaTab Pro
  7. Ayetullah331

Bendeki mat ekran ekran koruyucu takınca sıkıntı olmadı
  8. Ayetullah331

Bende var kullanıyorum. Donma kasma tabii ki yok İşlemcisi çok güçlü ekran 144HZ ve o akıcılığı hissediyorsunuz. 120 den bile akıcı olduğunu hissediyorum. Tableti ilk açılıştan sonra 2-3 tane sistem güncellemesi yaptı falan o zaman biraz donuyordu ama ilk açılış olduğu için normal. Bende ders...
  9. Ayetullah331

Bu fiyat bandında bence en iyisi
  10. Ayetullah331

Lenovo IdeaTab Pro vs Honor Pad V9

Tamamda ney işte
  11. Ayetullah331

Ekranın mat olması daha iyi bir şey mi?
  12. Ayetullah331

Matepad 11.5 alacaktım da ekranı gerektiği kadar büyük değil diye almadım. Benim aldığın İdepad Pro da kalem type c ile şarj oluyor çokta önemli bir özellik değil bence
  13. Ayetullah331

pilli olduğunu söyledi
  14. Ayetullah331

Ablamda s9 fe var öyle bir özelliği yok. Nereden öğrendin bu bilgileri?
  15. Ayetullah331

bugün elime ulaşacak. Mağazada denemiştim 120hz ile 144hz farkını bile hissediyordum ekranı çok güzel ve yeterince büyük çok akıcı. Kalem hissiyatını bilmiyorum 1756887811 Hangi tablette var o? 20k altı
  16. Ayetullah331

Yardım 15000 TL Tablet Önerisi

60Hz kurtarmıyor valla. Ne zaman teknosa mediamarkt a gitsem bana kasıyormuş gibi geliyor. 60hz e 15k verilmez
  17. Ayetullah331

Yardım 15000 TL Tablet Önerisi

Katılıyorum
  18. Ayetullah331

Ben çok çok araştırdım gittim canlıda gördüm en mantıklısı İdeatab Pro geldi onu aldım.
Geri