Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Tab 3 lite hafıza artırmak mümkünmü?

Cihazımda 8gb hafıza var yetmiyor bunu yükseltmek mümkün telefon tamircisine falan götürsem onlar çözermi?
  2. Metekral123

Yardım Tablette Siteye Girince Just A Moment Hatası Veriyor?

Dedğim gibi böyle oluyor beni deli ediyor bunun çözümü var mıdır?
  3. Metekral123

Yardım Tab 3 lite tableti nasıl android 5.1 yaparım?

Hocam ben o malum foruma giremiyorum anladınız galiba.
  4. Metekral123

Nasıl yardım edeceksiniz anlamadım? youtubeden kurulum videosumu önerceksiniz? videoyla yardım etseniz çok iyi olur
  5. Metekral123

Evet yok tuşlu var. ben eski 2D güzel oyunları oynamak için kullanacağım. mesala flappy bird yada zombi tusunami 1737277991 Hocam yalnız ufak bir sorun daha var ben nasıl kuracağımı bilmiyorum?
  6. Metekral123

Evet nerdeyse 1 aydır araştırıyorum hiç bir yerde bulamadım hep t113 modeli için var.
  7. Metekral123

Zaten rom işi sıkıntı. bak 5.1 romu buluyorum ama t111 modelinde çalışacakmı onu bilmyorum. çalışsada donacakmı problem olacakmı kamera ses tuşlar çalışacakmı? sorun orda
  8. Metekral123

Napabilirm mecburum bu tablette zaten bu tabletten pubg açmasını beklemiyorum amacaım zaten eski iyi oyunları yüklemekti fakat çoğu sürümü 4.2 den 5.1 e güncellenmiş o yüzden uğraşıyorum. 1737277340 Para???
  9. Metekral123

Model: samsung galaxy tab 3 lite sm t111 nq şuanda android 4.2 kullanılıyor. Merhaba bıktım usandım bu tabletten android 4.2 çok eski ve işlevsiz ben bu tableti android 5.1 yapmak istiyorum internette bunla ilgili bir video veya içerik bulamadım o yüzden sizden yardım istiyorum şimdiden...
  10. Metekral123

Yardım Tab 3 lite t111 youtube nasıl girebilirm?

Android sürümü 4.2.2 youtube güncelleme almıyor googleden girmeye çalışıyorum yüklenmiyor nasıl youtube girebilirm? Not: custom rom önermeyin çünkü t111 modeli için rom yok
  11. Metekral123

Yardım Evdeki eski tableti 2. ekran yapmak

Bana yeter ya
  12. Metekral123

İşlevsiz derken görüntü kalitesi mi kötü?
  13. Metekral123

Peki android 4.2.2 sürümünde çalışır demi?
  14. Metekral123

Tablet modeli: tab 3 lite sm t111 nq İşletim sürümü tabletin: android 4.2.2 Merhaba ben bu tableti 2. ekran olarak kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm? yardımcı olursanız sevinirm.
  15. Metekral123

Öneri Vestel v tab z1 alınır mı??

Evet ben 9-10 yaşlarında ps3 bizzat deneyimledim amcamın vardı gayet işimi görmüştü dediğiniz gibi ps3 yeter de artar bana
  16. Metekral123

Evet bende zaten 2. el ps3 kovalıyorum buldum bi iki tane bir sıkıntı çıkmassa alacağız büyük ihtimalle
  17. Metekral123

Evet bunu bende hissediyorum mesala bilgisayar almaktansa ps3 veya 4 almamı istiyorlar çünkü internette çok gezinmemi istemiyorlar aslında bir bakıma haklılarda internette çok kötü şeyler dönüyor.
  18. Metekral123

Ben ailede böyle görüyorum belki yanlış görüyorumdur bilemem herkesin bakış açısı farklı. Benim zaten yaşım çok büyük değil ben buna bağlıyorum teknoloji hobi oyun cihazı almamalarını zaten bu sene dersler kötü geldi. 1736872468 Ben ailede böyle görüyorum belki yanlış görüyorumdur bilemem...
Top Bottom