Arama sonuçları: *

1. Meto155

14900 Tl ye ipad 11" A16 almak mantıklı mı?

Yaklaşık 1 ay oldu alalı tavsiye ederim hocam.Ekran kalitesi güzel,a16 gayet yeterli günlük işler ve orta düzey oyun için.Bama göre tek sıkıntı ekran,lamine olmamasından kaynaklı apple pencil ile yazı yazarken çok ses çıkarıyor.60 fps olması kötü hissettirmedi bu arada,120 hz telefonumdan fark...
  2. Meto155

Ipad 11(A16) Vs Ipad Air(M2)

Evet hocam bundan bahsediyordum 1.5-2mm kadar diyorlardı ama bana da farketmez açıkçası.Fiyatına göre yine çok iyi hocam.Tekrardan teşekkür ediyorum
  3. Meto155

Sağolun hocam
  4. Meto155

Üni öğrencisi değilim de bende Apple eğitim mağazasından alıcam Ipadi.Bir miktar indirim oluyor
  5. Meto155

Teşekkür ediyorum hocam ilginiz için.Bende a16 alıyorum o zaman şimdiden ekran koruyucuyla kılıfı da sipariş veriyim.
  6. Meto155

Bir sorum daha olacak hocam.Ekran koruyucu kullanıyor musunuz?Bazıları kalem ekranı çiziyor zamanla diyor.
  7. Meto155

Çok sağolun hocam.Yansıma çok önemli değil benim için.Birkaç yorum gördüm internette de ekran hakkında onlar kafamı karıştırmıştı.
  8. Meto155

Lamine olmaması demek istedim hocam.Ekran ve cam arasında hafif bir boşluk varmış galiba, yazı yazarken falan sıkıntı yaratmıyorsa alıcam bende
  9. Meto155

Evet ağır bir iş yapmayacağım hocam ama tek kafamı kurcalan ekran olayı.Siz nasıl buldunuz ekranı,lamine olayını falan?
  10. Meto155

Selam forumdaşlar size bir sorum olacak.Ipad alma arayışındayım ve ikisi arasında kararsız kaldım.Genel olarak not tutma,youtube,arada fc mobile için falan kullanıcam.2 seçeneğim var burada ya 20k ya Ipad 11+kalem+adaptör alıcam ya da 27k ya Ipad Air M2+kalem+adaptör alıcam.Apple tarafına çok...
  11. Meto155

Yardım Honor Magic Pad 2 bu fiyata alınır mı?

Şans işi dediğiniz gibi.Çıkalı çok olmadığı için bir şey söylemek doğru olmaz sonuçta daha uzun süre sonraki sorunları falan belli değil.Ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen.
  12. Meto155

Yardım Honor Magic Pad 2 bu fiyata alınır mı?

Honor kalitelidir telefon ve tabletlerde.Özellikleri kullanım amacınıza göre fazlasıyla yeterli.Ekranının baya iyi olduğunu bilmiyorum.Android tabanlı bir tablet düşünüyorsanız honor ve Samsung öneririm.Samsungtan daha ucuz bu tablet ve kalite anlamında aynı sayılır.Apple Air m2 de var bu...
  13. Meto155

Ders Çalışmak için tablet arıyorum

S9 fe dışında düzgün kalemli model yok hocam.S6 lite olması lazım bir de ona bakın nir
Geri