Arama sonuçları: *

1. A

çizim için tablet önerisi

Bence grafik tablet almayı düşünmelisin. Nasıl çalıştığı hakkında bilgi sahibi olmak için bir araştır bence. Hatta bütcen olsa kendinden ekranlı olanlar senin için biçilmiş kaftan. Fakat çizim yapacaksan hassaiyeti iyi olan bir grafik tableti kablosuz olarak tablete bağlayarak da aynı işi...
  2. A

Ders için grafik tableti önerisi

Evet gc-422 model kullandığım. Fazlasıyla memnunum. Kablosuz bağlantı için dongle mevcut, ayrıca bluetooth ile de bağlanabiliyormuş fakat hiç denemedim. 2 adet almıştım Bim'den. Kendi donglemı kaybettim, eşime aldığım aleti kullanıyorum şu an. Tek sıkıntısı pardus ve türevlerinde sürücüsü...
  3. A

400 tl olan benim tablet ile aynı. 1691998022 Yazma sırasında atlama yapabiliyor tabletler. Arkadaşım vacom kullanıyor. Atlama problemini çözmek için ücretsiz kalem uygulaması olan epic pen ile bu sıkıntıyı çözebilirsin. Bizim okulda tahtada kullandığımız z-kitaplar için aynı problemi epic pen...
  4. A

Dostum pandemiden beri starcom kullanıyorum. İlköğretim matematik öğretmeniyim. Her gün okulda ders anlatırken aralıksız kullandım. İkinci el açılmamış falan denk getirirsen mutlaka bi şans verebilirsin. Fakat ben basınçla hassas işler yapacağım çizim gibi dersen, o zaman biraz paraya kıyman...
Top Bottom