360 ₺ hocam.
Şimdi baktım da 1150 1000 arası fiyata Redmi 8A, 7A falan var, inşallah nasip olur. Şuan 100 liram var, 360 Kasım'ı çekmedim, 460 oluyor, 360'da Ekim var 820 oluyor. :D Babama borçlanırsam alacağım.
Düzelir inşallah hocam, düzelir. Babamın belki olur da yumuşak bir yanına denk gelirsem biraz destek verir, ama zor. Malum 36 dolarlık burs yetmiyor. :D
A10 istiyordum, 1 ay önceye kadar. J7 Prime'im vardı kırmıştım. Her şey tıkırında gidiyordu, kasım maaşı yatınca alacaktım. Sonra müdür yardımcısı denen dallama 100 lira masraf çıkardı pantolon için. Mal gibi kaldım ortada, bi yandan spor yapıyorum 6KG dambıl almak için de hayal kuruyorum...
Aga Apple fanboyu zewka demedim mi ben boş insan bunlar raporla geç iki tane süt sana ampul dese ne olur demese ne olur.
1632148361
Bak bakalım 2015'in giriş segmenti telefonunun ön kamerası 2015'in yüksek segment telefonunun ön kamerasını tokatlıyor. Fanboyluğu bırak sadece.
Benim arkadaşımda vardı, telefonun kamerası çok kötüydü. Bilmiyorum, iki telefonun kamerası ile çekilen görüntüler bilgisayara aktarılsa net A70 geçer.
Dostum yaşımı kullanarak beni küçümsediğini zannediyorsun. DC gel diyince köpek yavrusuna benzer bir tavırla kaçıyorsun. Biliyorum ki, senin yaşın benden az. PP'den belli. Bir daha klavye delikanlılığı yapma bence. Random'undan belli. Ezik.