Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Yurt dışı iphone 13 çift hat nasıl kullanılır?

ohh rahatladım çok teşekkür ederim çift sim olması iyi
  2. A

Yani dediğim şekilde oluyor demi birini kullandım bitti diğerini taktım
  3. A

Telefon önerileri bekliyorum

O telefonu hiç denemedim alabiliyosan iphone Samsung al :( 1662592893 aaaa pardon ben yanlış anladım :) istersen 8 pluslara bakabilirsin
  4. A

Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak.Bende iphone 13 var yurt dışı? Ve çift hatlı.Nasıl oluyor 2 adet çift sim yuvasıı mı var?Varsa birini 4 ay kullandıktan sonra diğerine takıp diğerinide 4 ay kullanabiliyormuyuz
  5. A

İphone mi samsung mu

Biraz aklımdaki sorular gidiyo gibi teşekkürler 1662413895 Pubg değil aslında coc dur daha moba 2d oyunlar diyelim
  6. A

İphone mi samsung mu

İşte şu algı olmuş benim çevremde yA nasıl desem Samsung mesela çok çok üst düzey bişi çıkarsın şey deniyo “Ama o iphone “ garip umarım anlatabilmişimdir derdimi 1662413454 Bende onu düşünüyorum bakalım elime canlı alsam
  7. A

İphone mi samsung mu

Peki z flip3 nasıl bi telefon bide bence Samsung eski telefonları gibi üretmiyor izlediğim videolarda neredeyse kamera 13 e falan yakın gibi 1662413275 Peki ne alalım reis
  8. A

İphone mi samsung mu

Hocam zflip3 nasıl
  9. A

İphone mi samsung mu

S21 ve fe arasında ne fark var bide ilk defa kullanıcam kameraları nasıl iPhoneue göre 1662412954 O kadar bütçe yok mlsf :(
  10. A

İphone mi samsung mu

S21 ve fe arasında ne fark var bide ilk defa kullanıcam kameraları nasıl iPhoneue göre 1662412890 S21 ve fe arasında ne fark var bide ilk defa kullanıcam kameraları nasıl iPhoneue göre
  11. A

İphone mi samsung mu

Arkadaşlar merhaba.Ben bi yaklaşık 6 yıldır iPhone 6 kullandım ve artık bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum.Ama çevremedekilere danıştığımda iphone ye devam diyorlar ve açıkçası ben biraz sıkıldım bu telefondan.Birde samsunglara bakim dedim ve şu 3 telefon aklıma yattı: -S21 -Z Flip3 -S20 FE Bide...
  12. A

samsung s21 mi iphone 11 mi

onun için yurt dışına vs falan uğraşamam yaa
  13. A

yani bu kadar para vermek saçma hocam biraz ben bide z flip düşünüyorum onu önerir misiniz?
  14. A

hmm var evet 1658270171 hocam s21 alayım o zaman beni götürür uzun süre
  15. A

dimi yaaa bide şey sorim sizce s21 mi z flip 3 mü
  16. A

doğrudur illaki bizim ailedede ip12 pro var ama s21 de bi güzel gelmedi değil kararsızım :((
  17. A

işte çok kararsız kaldım sence neden s21 merakımdan
  18. A

iyi geceler sizlere bişi danışmak istiyorum ben telefon değiştiricem bende şuan iphone 6 var ve artık güncelleme almadığından çoğu uygulamayı yüklemediğinden değiştiricem sizce ben iphone 11 mi alayım yoksa samsung s21 mi bide aklımda samsungun zflip3 modeli var ama çok kararsız kaldım
  19. A

Yurt dışı kayıtlı telefon alıcam mantıklı mı

Yaa orası öylede 😂😂😂 sonuçta tr de ki cihazlarda bozulabilir yani benim şuanki telefonum iPhone 6 2 yıldır kullanıyorum garantisi falan bitti sapasağlam hala
  20. A

Yurt dışı kayıtlı telefon alıcam mantıklı mı

Hayır gitmeseler bile ben 2 yıl sonra çıkıcam yurt dışına o zamana kadar geçici olarak kullanabilirmiyim merak ettiiim bu bütçe kısıtlı azıcık o yüzden yoksa kim istemez tr kayıtlı cihaz 1657923447 Anladım ben iphone almayı düşünüyorum
Top Bottom