Arama sonuçları: *

1. H

Xiaomi yurtdışı cihaz önerisi

Hocam poco f5 gt 2 den işlemci kısmında ayrılıyor poconun işlemcisi daha iyi,geri kalan kısımlarda aşağı yukarı aynılar eğer realmenin kamerası iyi olsaydı realmeyi al derdim (gerçi yine poconun kamerasından daha iyi kamerası ama) ancak şöyle biraz daha bakımca samsung s21 FE vs Tecno Phantom x2...
  2. H

Google pixel tarafından şu anlık pixel 7 nin bir telefoto kamera ve bir de kavisli ekran yerleştirilmiş versiyonu olan pixel 7 proyu önerebilirim (daha pahalı) ya da plastik arka kapaklı daha ucuz olan(sanırsam işlemci aynı) kamera olarak pixel 7 kadar olmasa da yine de pocodan daha iyi kamerası...
  3. H

Hocam şuan bakmaya başladım da,kavisli ekranlarla aranız iyi mi yoksa flat ekrancılardan mısınız? 1692452756 Hocam öncelikle poco f5 11t prodan iyi bir cihaz(daha verimli işlemci,kamerada ois,daha ince-hafif ve de önemlisi 11tpro yazılım desteğinin sonlarına varmış durumdayken f5 bu yıl çıkmış...
  4. H

Kusura bakma 10k diyince benim kafa direkt yd cihazlara gitti.mi11t pro güzel cihazdır performans olarak üzmez ancak doğruya doğru,10k ya alacağınız cihazdan öyle çok bir beklentiniz olmasın.Ancak isterseniz bana çıkabileceğiniz max fiyatı söyleyin ben size şöyle küçük bir piyasa analizi...
  5. H

Usta dediğin özellikleri sağlayacak bir cihazı 10k ya bulmak biraz zorlayabilir ancak sana bütçeni biraz zorlayıp google pixel 7 serisine bakmanı tavsiye ederim
Top Bottom