Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Android Şu tarzda samsung telefon önerisi

Bu tarzda küçük telefonları çok seviyorum ucuz bulursam belki alırım diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. Metekral123

Yardım Evdeki eski akıllı telefon nasıl değerlendirilebilir?

Evde çalışan temiz bir nokia n8 telefon var bu telefon bir köşede duruyor içim acıyor bir köşede çürüdüğü için sizce bu telefona napılabilir? ben oyun yüklemeye çalıştım hata verdi zaten nokia stor da çalışmıyor.
  3. Metekral123

Android Samsung s4 telefona 300 tl verilirmi?

Ben 2gb rami olduğu için tercih ettim zaten hafif oyunlar oynuyacağım artı bide custom rom atıp android 10 falan yapacağım.
  4. Metekral123

2 GB rami var bence hafif oyunları oynatır ben zaten custom atacağım içine. 1736773579 2GB ramle bence oyun oynanır ya?
  5. Metekral123

Benim için brawl stars açsa yeter.
  6. Metekral123

Benim amacım sim kart takıp kullanmak değil. mobil oyun oynamak
  7. Metekral123

2. El temiz bir samsung s4 telefon buldum 300 tl ye alınır mı?? Bir sorum daha var bu telefona custom rom atıp brawl stars oynayabilirmiyiz? kasarmı?
  8. Metekral123

Android 750 TL bütçeye 2. el telefon önerisi

Ailem pek memnün değil bu oyun için telefon alma durumlarıdın zaten yaşım 18 den küçük o yüzden daha küçük telefonlarla ilgileniyorum 9c biraz büyük bu sefer büyükmüsün telefon alıyorsun diye kızarlar diye düşünüyorum.
  9. Metekral123

Bende dediğinz gibi custum rom atarım işimi görür.
  10. Metekral123

Çok sağolun bende tam dediğiniz gibi bir cihaz arıyordum hem küçük yüzde doksan dediğinizi almaya çalışacağım.
  11. Metekral123

Ama ben oyun oynamak için zaten telefon almayı düşünüyorum arama yapmak için değilki o yüzden bana düşük geliyor 1gb
  12. Metekral123

Tamam peki bütçe 1k olsa bulunabilirmi?
  13. Metekral123

1gb ram? biraz düşük olmuyormu s3 mini de 1gb yani.
  14. Metekral123

Güncel adnroid dediğim 7.0 falan
  15. Metekral123

Ben zaten temiz cihaz aramıyorum yani dış kasası ekran hariç çatlak olabilir.
  16. Metekral123

En az 2gb ramli olmalı bide güncel android sürümlerini desteklerse güzel olur kamera falan önemli değil.
  17. Metekral123

Yardım Bu devirde s3 mini basit işlemler için kullanılırmı?

Ben hayday eski sürüm demedim zaten traffic raceri dedim bide ben custum rom yüklemeyi düşünüyorum o zaman bence kaldırır haydayı
  18. Metekral123

Yardım Bu devirde s3 mini basit işlemler için kullanılırmı?

Hayday traffic racer tarzında oyunları diyorum eğer güncel sürümleri kaldırmassa eski sürümlerini yüklerim.
Top Bottom