Arama sonuçları: *

1. V

Yardım Xiaomi Note 14 tatmin eder mi?

Ne kadar telefon
  2. V

IPhone 15'e geçtim ama yeni telefon gibi hissettirmedi

Hocam artık bu senelerde her telefonda nerdeyse 60hz aynı geliyor bana fark istiyosan dedikleri gibi 120hzli modeller alman lazım
  3. V

Arkadaş farketmek zor yazmış ikisinin 60hz olduğunu biliyom zaten hocam
  4. V

Nasıl zor 60 dan 75 e geçince bile çok değişiyor ama her insanın algılaması farklı oluyor belki sana o yüzden fark etmiyor
  5. V

Telefonlara indirim gelir mı

İdarelikten kasıt gene üni boyunca kullancam, büyük ihtimalle tecno alıcam gibi duruyo
  6. V

Direkt tecno alıp geçsem daha iyi değil mi(20 camon pro)
  7. V

Vergisiz telefon için arıyorum 2 3 sene idare etsin yeter bana
  8. V

Yıl bitmeden telefonlara az da olsa 500 1000 TL indirim gelir mı ya da yılbaşından sonra ne kadar zam gelir veya indirim olur mu tekrardan tecrübeli arkadaşlar cevaplayabilir mi ?
  9. V

Yardım Camon 20 pro alınır mı

Ustam bende çok isterim ama düşeceğini çok sanmıyorum 10500 civarlarında dolanıyor telefon. Hem 20 pro vergi indirimi ile neredeyse yarı fiyatına gelecek beni idare etsin yeter 2 sene kullandıktan sonra satar daha iyisini alırım diye düşünüyorum
  10. V

Yardım Camon 20 pro alınır mı

Vergisiz telefon indirimi ile alacağım üniversitesimi götürsün yeter diye düşünüyorum sizce alınır mı
  11. V

Yardım Vergisiz telefon önerisi

Arkadaşlar selamlar bu yıl bitmeden önce vergi indiriminden yararlanmak istiyorum, aklımda m34, a25 ve redmi note 12 pro 5g var ama fiyatları şu an 10-11 bin arası. Sizce 9500 bandına düşerler mi yoksa başka cihazlara mı yöneleyim ? İndirim olmassa aklımda 20 camon pro var 8999tlye. Siz neler...
Top Bottom