Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Telefonu vereceğim Kişi dolandırıcı mı ?

Sazan sarmalı google yaz ne olduğunu anlarsın bu durum başına gelirse dolandırıcılıktan sen suçlu olursun seni arayıpta telefonu almak isteyen değil.
  2. C

S24+ mı 14 plus mı ?

6.7 telefonları cidden tek elle çok rahat kullanabiliyor musunuz ? şahsen ideal telefon boyutu düz 6. apple ve s serileri bana göre
  3. C

Yardım En Güvenli iPhone 13 Nereden Alınır?

hepsiburada zaten yabancılara satıldı
  4. C

Mediatek Dimensity 9300 vs Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

arkadaş haklı hemen hemen aynı işlemciler diğer donanımlara göre bakabilirsin kamera vs
  5. C

Sahibinden param güvende için güvence

Kardeşim bende yıllardır paramgüvende ile alışveriş yaparım alırım satarım bende sıkıntı yaşamadım fakat dediğin gibi bu yaşamayacağın anlamına gelmiyor video vs çekip kendini güvenceye alamazsın fakat misal adam aldı ürünü parça çaldı yada değiştirdi gönderdi dava edip dava sonunda hakkını...
  6. C

YURTDIŞI S24 ULTRA ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Gözünle kasayı kontrol et vidalarında iz varmı eğer tornavida izi var ise her şey yapılmış olabilir bunu bilemezsin belki anakart değişti belkli ekran yan sanayi ile değişti belki pili değişti vs vs bu bu şekilde uzar gider onun haricinde yapacakların belli kameraların hepsini kontrol et tek tek...
  7. C

IPhone 16 Pro vs S24 Ultra vs Google Pixel 9 Pro XL

ediyor 5 bine 11 almıştım 8 bine satıp 10 bine 12 aldım geçen onuda 20 bine satıp 15 aldım
  8. C

IPhone 16 Pro vs S24 Ultra vs Google Pixel 9 Pro XL

apple ürünlerinde seneler geçse de yazılımda başarılı oldukları için kasma donma yaşamazsın bakınız hala iphone 6 kullananlar var, bahsettiğiniz ürünlerde ikinci el satış fiyatı sizin için önemliyse alacağınız tek telefon var zaten apple onun haricinde samsung bir nebzede olsa değerini korur...
  9. C

NASIL TAKSİTLİ TELEFON ALABİLİRİM

Esnaf telefoncular 12 değil 20 ay taksitde yapar fakat aylık %5 civarı faiz eklemek zorunda bu faizde telefocunun cebine girmiyor banka alıyor taksit yaparsan
  10. C

IMEI attırmak yasal mı?

imei atmak telefona nüfus cüzdanı çıkarmak gibi bir şey diyebiliriz yani arkadaşlarında dediği gibi vergi kaçırmış oluyorsunuz ımeti attırarak
  11. C

2. el iphone alıcam nelere dikkat etmem gerekiyor?

arkadaşında dediği gibi ürünü zaten alırken sıfırlanmış alacaksın sıfır telefonu nasıl kuruyorsan o şekilde kuracaksın bunda bir problem yaşamazsın, ilk bakacağın şeyler ekran da true tone calısıyor mu face ıd calısıyormu buna bak, pil %85in altındaysa çok önerilmiyor, müzik aç hoparlör ve...
  12. C

2. el iphone alıcam nelere dikkat etmem gerekiyor?

öncelikle alacağın cihaz tr ürünümü yurt dışımı yurt dışı ise imei kaydı varmı garanti süresi ne kadar vs vs bunları hallet daha sonra sordukların kolay şeyler
  13. C

hangi iPhone'u almak mantıklı

iphone her zmana değerini koruyup üstüne katıyor bunu bilerek yerinde olsam ilk tercihim 15 olurdu dune kadar 48 binliralara kampanyalı satıyorlardı buna bütçem yetmezse 13 alırdım
  14. C

IOS iPhone 15 kullananlar memnun mu 50K verilir mi sizce?

iphonelar ihtiyaç kadar yatırım aracıda aynı zamanda, ben hep 2 nesil geriden alıyorum 2-3 yıl kullanıp nesil yükseltiyorum bu şekilde elimdeki malın değeri düşmüyor aksine artıyor fakat androidin bir amiral gemisi telefonunu alsan 2 ay sonra satayım de %30 zararla satıyorsun heleki 2-3 yıl...
  15. C

Yardım Ìphone 12 sorularima

hocam telefon öneren önere :D soruna gelecek olursak iphone 6 ve 7 bile hala kullanan varken rahat bi 5-10 sene arası kullanırsın
  16. C

Yardım 2.el iphone 13 alacağım

Bence pahalı sebebi, pil 88 olmuş 85in altında zaten telefoncular bile alırken pili ölü olarak sayıyor, garanti 4 ay kalmış bitmiş sayabiliriz, bu şekilde alacak olsam 25 den yukarı vermezdim şahsen sıfır al geç derim 35 civarına denk geliyor ara ara ayda 2-3 aylık ikinci el bulursan 32-33 o...
  17. C

Yardım Xiomi 12T Pro Alınır Mı?

2. el piyasasına önem veriyorsan appledan şaşma hocam, illa da android olsun dersen ozaman da samsung, artık telefonların fiyatları çok pahalı 2. el piyasasını da önemsemek gerekiyor bana göre. 2.el de samsung %30 değer kaybederse xiaomi %50 kaybediyor.
  18. C

s22 tavsiye eder misiniz?

İlk cıktıgı zaman ısınma ve pil sorunuyla gündeme geldi, geçen gün bir yerde okudum güncelleme ile ısınma sorunu çözmüşler fakat pil durumunu bilmiyorum sahsen 23 ile aralarında cok fiyat farkı yok 23 alır geçerdim
  19. C

İphone 12 64GB 23000₺

12 64 %87 black spigen kılıf hediyeli kutu fatura tam garanti ocakta bitti kozmetik olarak 10/10 hiç servis görmemiş orjinal kılcal cizik dahi yok izmirden alırım dersen o fiyatın altına veririm
  20. C

S23 vs iPhone 13 hangisi iyi?

S23in rakibi iphoneda 14 plus 14 de değil, fakat ikinci elde her türlü apple cihazlar değer kaybedeceğine değer kazanıyor androidler değer kaybediyor senin tercih sebebin bu olmalı buna göre karar ver hocam.
Top Bottom