Arama sonuçları: *

1. E

Samsung S22 alınır mı?

Teşekkürler hocam izleyeyim, iphone kadar olmasını beklemek saçma olur bence zaten fiyat farkı ortada 1650400583 120 hz ekran ile bir de baya iyi süre hatta
  2. E

Samsung S22 alınır mı?

Öyleyse fena değil ben bir inceleme izlediğimde 4 saat ekran süresi aldığını falan söyledi adam. O yüzden şüpheye düştüm yoksa geri kalan her şeyi çok iyi bence
  3. E

Samsung S22 alınır mı?

Evet hocam 3700 mah cok az ya
  4. E

Samsung S22 alınır mı?

Benim pili içime hiç sinmedi ya onun dışında çok iyiymiş ama pili üzer mi acaba
  5. E

Yeni Telefon Almalı mıyım ?

Teşekkür ederim, buralara da bakarım.
  6. E

Bence amiral gemisi aldıktan sonra çok da çöp olmuyor şu anki telefonumu kullanmaya devam edebilirim çok fazla performans kaybetmedi. Tabi Iphone daha uzun süre gidiyor olabilir ama iste 2 nesil eski Iphone almak mı yoksa 1 nesil eski android mi onun kararını vermek de zor
  7. E

Teşekkürler takibe alayım o zaman şu an çünkü 14 falan 64 gb bir de 1650386763 Tamamdır bunlara da bakarım teşekkür ederim.
  8. E

Telefonda çok fazla oyun oynamıyorum oynarsam da küçük oyunlar var genelde vakit geçirmelik , competitive bişey yok. Güzel fotoğraf çekebilmek önemli. Zamanında da P20 Proyu en iyi kamerası var diye almıştım zaten. Onun dışında şu kesin olmalı ya da olmamalı dediğim bir özellik yok. 1650386540...
  9. E

Şu anki bütçemle herhalde anca iphone 11 alabiliyorum :D o yüzden de kararsızım 2 dönem eski model mi almalıyım yoksa bir tık daha yeni android mi . Iphone da kolay kolay eskimiyor ama içime de sinmiyor gibi.
  10. E

Herhalde max 12-13 verebilirim onun altı da olabilir telefonda çok oyun oynayan biri değilim fakat kamerayı kullanıyorum ona göre bir araştırma yapacağım . Teşekkürler herkese önerileri için
  11. E

Hiç bir fikrim yok uzun zamandır telefonda oyun oynamıyorum. 1650385681 Biraz bakınmam lazım ama olabilir android ya da iphone fanı değilim hangisi en mantıklı gelirse onu alabilirim
  12. E

Ben de tamir yerine direk yenisini alırım diye düşünüyorum. Telefon da eskidi 1-2 yıllık olsa belki düşünürdüm de üstünden kaç nesil geçti
  13. E

Cihazım Huawei P20 pro arka kapak değişimi 1800 tl ekran da 3k falandı galiba
  14. E

Merhaba arkadaşlar su anki telefonum hasar aldı arka camı kırıldı ön kamerada da sorun var, ekran da acılmış biraz fakat çalışmasında bir sorun yok. Acaba yeni telefon almalı mıyım ? Sizin de fikrinizi almak istedim. Telefonum da 4 yıllık bu olaylar olmasaydı değiştirmeyi düşünmüyordum ama su...
Top Bottom