Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

İphone XR yere düşüp ekranı parçalandı

Evet her şey çalışıyor
  2. Ayetullah331

İstanbul Kadıköy de bir kapalı çarşının içinde ki bir telefoncuda. 5-6 tane telefoncuya sorduk ortalaması 2300tl fln. 1800 e de orijinal yapan vardı ama 2 saat sonra dükkanı açacağını söyledi bizde 2000 e başka yerden değiştirdik.
  3. Ayetullah331

Benim xr ında bir kaç hafta önce iç camı kırıldı orijinali ile 2000e değiştiler
  4. Ayetullah331

Bu telefonu telefoncu alır mı

E yaptır
  5. Ayetullah331

Bu telefonu telefoncu alır mı

Tamir ücreti ne kadar?
  6. Ayetullah331

Huawei Y6 2019 çok kasıyor

GM 24 PRO bence o para alınabilecek en iyi sıfır cihaz. Amcam da var ekran renkleri çok iyi amoled +120hz fotoğraf konusunda idare eder video olarak ben beğendim hatırladığım kadarıyla içinde şarj adaptör ve kılıf falan da çıkıyor baya hızlı şarj ediyor. Tabii ki en büyük eksiği performansı...
  7. Ayetullah331

İphone 11 pil 100 inmiyor

çok normal, bende de xr var aldığımda 85 ti 6 ay geçti 84 şuan. Orjinal pil tabii ki
  8. Ayetullah331

İphone xr iç ekran kırıldı bu setle tamir edebilir miyim?

3100tl çok fazla telefonun ederi 9k zaten
  9. Ayetullah331

kapatıp açınca düzeliyor sona gene aynısı
  10. Ayetullah331

Kullanamam ki fotoğrafta ki gibi kalsa tamam ama ekranı açınca birkaç saniye sonra sararıyor sonra da iyice renkler gidiyor ekranın %50 si anca görünüyor illa tamir etmeme lazım
  11. Ayetullah331

IPhone XR iç ekran kırıldı tamirci orjinal ekran lı 2500 TL istedi bu setle kendim tamir edebilir miyim? 1737142465 https://www.pttavm.com/-iphone-xr-uyumlu-hard-oled-lcd-dokunmatik-ekran-%2B-tamir-seti-p-991682946?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.37.1
  12. Ayetullah331

Çözüldü✓ İphone şarjları çok garip değil mi

Bilidiğim kadarıyla bataryayı korumak için şarjı %100 de yapsan aslında 85 miş gibi kullanıyorsun bataryayı koruması için öyle birşeydi tam hatırlamıyorum.
Geri