Arama sonuçları: *

1. Aykut4057

iPhone 14 pro şarjı çabuk bitiyor.? Yardım?

14 Pro nun pilinden mutlu olanı görmedim.Pilin çabuk bitmesinin üç tane sebebi var.Bunlar: 1-İos 16 nın oturmaması 2-Güneş altında 2000nite kadar çıkabilen,mükemmel kalite sunan Promotion 120hz ekran 3-Always on display. Pro Max evet daha güçlü fakat ekranı çok büyük kişisel bir şey ama ekranı o...
  2. Aykut4057

iPhone 14 pro şarjı çabuk bitiyor.? Yardım?

14 pro kullanıyorum 1 aydır sosyal medya ve ara sıra küçük çaplı oyunlar 1 günü rahat çıkartıyor . 1673637564 telefonu kullanmıyor yanında taşıyor heralde
  3. Aykut4057

Yardım E devlet imei kayıt sonrası hat eşleştirme

2 sini de eşleştireyim mi yani 1672481617 hat eşleştir dedim'' Aynı bilgiler ile kayıt mevcuttur.'' böyle bir şey dedi.
  4. Aykut4057

Yardım E devlet imei kayıt sonrası hat eşleştirme

selam arkadaşlar yurtdışı telefonumun kaydını yaptım sıkıntı yok ama merak ettiğim bi durum var var. fiziksel ve esim mi hat eşleştir çıkıyor bunu yapmak zorunda mıyım
  5. Aykut4057

imei kayıt sorunu YARDIM ACİL

tamam knk sıkıntı yok hat eşleştrme işlemi yaptn mı yapmaya gerek var mı ben yapmadım bende 2 sin de de eşleştir çıkıyor
  6. Aykut4057

knk ben kayıt ederken 1. fiziksel sim 2. e sim diye kaydettim kayıt işlemi bttikten sonra hattı taktım sıkıntı olmadı
  7. Aykut4057

knk o tarihten sonra bir daha kayıt etme hakkı doğuyor 3 ocak yılı oluyor işte
  8. Aykut4057

Edevletten Imeı Kaydı YARDIM

ben kayıt işlemini bitirdikten sonra sim kartı taktım dert etme bunları , önemli olan oraya fiziksil ve esim ini doğru girmek
  9. Aykut4057

zam gelmeden yap kaydını, şartları biliyorsun zaten yurt dışı giriş çıkış vs...
  10. Aykut4057

ben takmadan kayıt yaptım , kayıt bittikten sonra taktım sim i
  11. Aykut4057

Kimliğe yd iphone 13 kaydettirmek

Batuma'a gideceğiz babamla , Tiflis de stok sıkıntısı yok sanırım batumdan kimse oraya gitmeyi tercih etmiyor sadece havaalanı ile tercih ediliyor. batum da tanıdık vardı ayarlayacak telefon nasipse 14 pro yoksa 13 pro . hafta içi gideceğiz ve 1 gün konaklarız sanırım tax free için
  12. Aykut4057

anladım bro youtube videoları var kayıt işlemlerinin fiziksel falan e sim yeri var , tr ye giriş yaptığın gün falan onlara dikkat et belge no ya sanırım tc seri no yazıcaksın öyle hatırlıyorum sen yinede bak
  13. Aykut4057

13 pro ne kadar orada 3500 lari falan mı 1 hafta içinde gidicem fakat fiyatlara zam yapmışlar sanırım
  14. Aykut4057

Yurt Dışından Telefon Alma Hakkında Yardım

imei uzatma kalktı sanırım direkt kayıt ettirmen lazım
  15. Aykut4057

Yurtdışı/kaçak Telefon (İmei̇ Nasıl Atılır ,ne Kadar Kullanabi̇li̇ri̇m?)

yurt dışı ıphone olursa eğer pasaport kimin adına ise sadece o kişinin üzerine olan hatlar kullanabilir.
  16. Aykut4057

Türkiye den Yurtdışı iPhone cihaz alınır mı?

dediğiniz gibi yaparsam kullanabilirim benim için sorun olmaz. eski telefonumda da eski hattım kalır çünkü bütün her şey o numaraya bağlı
  17. Aykut4057

babamın arkadaşı kendi üstüne yapsa onu ben kullansam bi sorun olur mu?
  18. Aykut4057

bende 13 pro alıcam fakat kendi üzerime kayıt ettirmek istiyorum pasaport yok , pasaport çıkartıp oluyor mu
  19. Aykut4057

hocam merhaba yurtıdışından babamın arkadaşı ıphone 13 pro getirecek. teleofnu ben kullanıcam pasaport çıkarttırıp kayıt yaptırsak oluyor mu?
Top Bottom