Arama sonuçları: *

1. A

Instagram Reels Kasıyor

bir gün herkes iphone 14 kullanacak ip14 üm 0 kasmaaa hahahaaytttt
  2. A

Yardım Silinen Engellendiğim Numarayı Nasıl bulurum?

ben engellemedim android telefondan sildim numarayı karsı taraf engelledi beni bende silmiştim numarayı onu geri getiremiyormuyuz
  3. A

Yardım Silinen Engellendiğim Numarayı Nasıl bulurum?

ip14 kullanıyorum bi arkadaşım beni engelledi kavga ettik bende sildim numarasını nasıl bulurum o numarayı? 1675982869 android silinen numaraları geri getiremedim ip değil pardon.
  4. A

Ekran Koruyucu Altindaki̇ Pi̇sli̇k

coluk cocuk iste
  5. A

haha fakir seni anca böyle konusursun :d
  6. A

ilk önce düzgün konuş yanımda olsan o lafı sana yediririm. bu bir ikincisi kıskancsın tabi ? psikoloji okuyorum bu onun belirtileri calısın kazanın sizde alın benim tek derdim şuan bu okeey ?
  7. A

ben böyle kıskanç türk görmedim senin yok diye kıskanma kız
  8. A

EVET bunu taktım ?
  9. A

ekran koruyucu taktırdım ip14 ekran altında çöp gibi ufak bisey kalmıs ben bunu nasıl alıcam simdi
  10. A

imei kayıt sorunu YARDIM ACİL

bende otomatikman yaptı onu yap mutlaka
  11. A

benn2sini fızıksel dedim btk aradım kayıt olmuş sinyal yoksa 24 saate gelcekmiş dedi
  12. A

şuan imei sorgulama dediğimde tcem doğru fakat imei son 1 taneleri yok geri kalan doğru o normaldır sanırım bi tel 2025e kadar kısıtlandı diyor o ne suan açıldı mı sinyal var mıdır har takmadım
  13. A

e devletin ünlem işareti var ordada diyor ki kayıt işlem yapabilmeniz için 1 ocak 2025ten sonra yurda giriş yapmanız gerekir bu ne
  14. A

pardon doğruymuş ben yanlış bakmışım her şey doğru aktıf yazıyor ama kullanıma kısıtlanmıştır yukarda konudaki bilgi yazıyor şuan kayıt tamam mı?
  15. A

evet sorun var mı hat eşleşmede kendi nolarım yazıyor sorgulama yaptığımda tek başvuru yaparken girdiğim imei sorgulama da farklı yazıyor norma mi acaba
  16. A

başvuru yaparken girdiğim imei no edevletten kayıtlı cihazlarım sorgulama yaptığımda farkli yazıyor onu anlamadım ama cihazını imei sorgulama dediğimde yukarda konudaki yazı yazıyor. 1672386688 TC kimliğime yaptım
  17. A

merhaba edevletten imei no girerek 2 adet fiziksel ücreti karttan yatırdım imei sorgulama dediğimde imei numarası kayıtlı 01/01/2025 tarihine kadar şu TC kimlik numaralı kişi adına kayıtlı hatlarla kullanıma kapatılmıştır bu ne demek oluyor? şuan 4+4 açıktı telefonum sinyal gelip gelmediğini...
  18. A

Edevletten Imeı Kaydı YARDIM

.. güncel
  19. A

onlar tamam sâdece sim kartı takamıcam 1-2gun şimdi kayıt yapayım dedim
  20. A

yok şuan telefon elimde değil sâdece bilgileri var
Top Bottom