Arama sonuçları: *

1. mehmet2131

S21 FE kullananlar bakabilir mi?

hızlı sallayınca artıyo yavaş sallayınca az bi tıklama gibi bir şey geliyo kamerayı açınca da geçiyo ses neden olabilir ki garantiye mi yollasam 1689879654 kulağına yaklaştırıp denermisin bi daha acaba
  2. mehmet2131

kamerayı açınca neredeyse ses 0 oldu çok motosiklet kullanan birisiyim bi zararı olurmu? bi ara ois titremesi vardı bazı cihazlarda fotoğraf çekrmiyodu titremeden
  3. mehmet2131

İyi akşamlar öncelikle pazartesi S21 Fe telefon aldım MediaMarkt üzerinden. Telefonu kulağıma yaklaştırıp sallayınca içinden bir şey sallanıyor kullanan arkadaşlar kendi telefonlarında var mı aynı durum bilgilendirebilir mi beni. NOT: Ois ten geldiğini düşünüyorum sesin bi zararı olurmu?
  4. mehmet2131

İnstagram da altta bulunan keşfet,arama butonları ekranımın alt kısmında kaldı

garanti karşılamıyor malesef kullanıcı hatası diyorlar
  5. mehmet2131

İnstagram da altta bulunan keşfet,arama butonları ekranımın alt kısmında kaldı

ekranda amoled yanığı olmuş kanka senin sadece amoledde deil kalitesiz (çakma olarak tabir edilen) ekranlarda da oluşur nedeni telefonun fazla ısınması oluyor genellikle
  6. mehmet2131

Yardım Dijital denge ekran süresi nasıl sıfırlanır

telefonun tarihini ileri al
  7. mehmet2131

Samsung orta tuşa başınca bu oluyor

ayarlar>uygulamalar>varsayılan uygulamalar>ana sayfa ekranı oradan one ul seç varsayılan uyg. seçimini oto yapabilirsin işe yarayabilir varsayılan olarak ayarlaya girip one ul yi ana ekran olarak seçebilirsin işe yaramazsa telefonu güncellemeyi deneyebilirsin olmadı reset at cihaza
Top Bottom