Arama sonuçları: *

1. noyan123

Yardım Samsung s10e Ekran Fiyatı

Samsung Bayi demek istedim. Orada fiyatlar normal telefoncu ile aynı tutuyorlar gibi geldi bana oraya git konuş direk. Bari ürün orijinal direk takarlar.
  2. noyan123

Yardım Samsung s10e Ekran Fiyatı

Samsung garanti var ise yakınlarda oraya git. Yan sanayi taktırma kesinlikle. Samsung yan sanayi ekranlar çok dandik. telefoncuya orijinal mi diye sorma her zaman orijinaldir :D Yaptırmam dersen A54 ve A34 yerini tutar
  3. noyan123

Süresiz IMEI Kayıdı yapan telefoncular zararlı mı ?

Bir şey olmadı ise sıkıntı yok kullanabildiğiniz yere kadar kullanın.
  4. noyan123

Süresiz IMEI Kayıdı yapan telefoncular zararlı mı ?

Zararı şöyle telefonun ımeı başka yerden kopyalanmış olduğundan, bugünda kapanabilir 3 yıl sonrada şansına
  5. noyan123

Samsung A54 5G Ekran Kırılması

Kanka samsung serviste yaptır, yan sanayi çok kötü takıyorlar 3 güne en ufak bir darbede kırılıyorlar gene
  6. noyan123

Iphone 8 için batarya tavsiyesi

Direk Apple git. Pahalı ama sıkıntı yaşamazsın
  7. noyan123

SAMSUNG A50 EKRAN SORUNU

Ekran değişimde garanti bir önemi kalmıyor garanti dışı derler ekran değişimini görünce. En temizi telefon ekranını değiştirene götür sor, baktın ekran değişimi falan diyor gittiği yere kadar kullan.
  8. noyan123

Telefonumun ömrü doldu mu?

A serisinin bazıları ve aynı şekil J bazıları çok kalitelidir genelleme yapmak şaçma olur ona bakarsan s8 telefonum 5 ay sonra anakartı yandı. S serisi çöp demem saçma olur. Yeni çıktığında a50 aldım akıyor telefon hala canavar gibi kardeşime verdiğim için sonrasında s10 aldım gayet memnunum. S8...
Top Bottom