Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

İphone 11 için şarj kablosu önerisi.

Çakma değildir herkes hepsiburadadan aldı spiegn şarj aletlerini. Bence çok çok mantıklı bir şey bende alacağım ikide bir tablet telefon şarj edeceğim zaman farklı kabloları adaptörleri çıkarmaktan gına geldi
  2. Ayetullah331

O baya iyiymiş ne kadar fiyatı?
  3. Ayetullah331

Lityum piller öyle kolay patlamaz. Ben çok çok dandik olsun demiyorum ama Apple ın orj kablosunun 800 adaptörünün 800 olmasının en büyük sebebi zaten sırf markasının Apple olması.
  4. Ayetullah331

baktım az önce 800tl yazıyor Apple sitesinde sadece adaptör. Kabloyla birlikte 1800tl ye geliyor. Konuyu açan arkadaşın telefonu İPhone 11 miş o kadar yüksek değil. Bende de XR var Samsung adaptör ve 100tl ye aldığım havit in hızlı şarj kablosunu kullanıyorum bence gerek yok o kadar vermeye
  5. Ayetullah331

800tl
  6. Ayetullah331

iphone 11 max 15w desteklemiyor mu?
  7. Ayetullah331

Bluetooth kulaklık önerisi.

samsung buds 3 ama silikonsuz bir model
  8. Ayetullah331

Type c şarj aleti önerisi

bende de aynı tabletten var 35w cihazda denedim 67w da denedim normal şarj ediyordu ama 15 20w samsung la şarj edince hızlı şarj oluyordu canı ne zaman isterse o zaman hızlı şarja geçiyor
  9. Ayetullah331

Samsung S8+ için şeffaf kılıf nerden almalıyım?

Hocam sanki mag safe alıyorsunuz ucuz birsey alin geçin hatta n11 de kupon ile 100tl lik kılifi 60a alırsınız olur biter.
  10. Ayetullah331

Android 64gb telefona micro sd kart takmak

Ayarlar>Uygulamalar>istediğin uygulama>depolama dahili bellek yazan yerde değiştir yaziyor ordan değiştire basıp sd karti seciyorsun Not:bazı uygulamalarda olmuyor ama oyunlarda falan oluyor
Geri