Arama sonuçları: *

1. A

Hangi oyunları önerirsiniz

Arkadaşlar elimde belli bi miktar steam bakiyesi var ve sizden şu oyunu oynamadan olmaz diyeceğiniz oyunlar istiyorum.
  2. A

Forza horizon 4 yükleme ekranında atma

dostum güncelleme bekliyeceğiz bendede aynı durum
  3. A

FORZA HORİZON 4 OYUNDAN ATMA SORUNU

steamden aldın galiba ben de dahil birçok kullanıcıda oluyormuş en iyisi güncelleme beklemek
  4. A

forza horizon 4 ara sahnede drop ve oyundan atması

evet daha demin aynı sorunu yaşayan birinin konusunu gördüm teşekkürler bu arada 1618142341 birde bu sorun yazılımla düzelirmi yoksa 14 gün geçmeden iade mi istiyeyim
  5. A

Forza Horizon 4 oyundan atma sorunu

dostum aynısı tıpatıp aynısını yaşıyorum şuan steamden aldığım içinmi acaba bazıları steamdeki forzada sorun var dedi ama bilemiyorum artık
  6. A

baktım kapanıyor sorunu var ama çözüm yok bu arada steamden aldım ben
  7. A

Yardım Forza Horizon 4 drop

dostum benimde göreve girerken fps düşüyor ve oyun kapanıyor 2 diskte de denedim hem hdd hem ssd yapmadığım şey kalmadı bende steamden almıştım şuan sorun hala var :(
  8. A

bro oyun kapanıyor yoksa sorun yok
  9. A

kullandım hiçbir etkisi olmadı
  10. A

daha ilk göreve başlayamadım oyunu ultrada oynayabiliyorum normalde
  11. A

oyuna giriyorum herhangi bir sorun yok oynuyorum bişey yok sonrasında göreve başlıyorum ara sahnede aşırı kasıyor ve kapanıyor .(3500x 1660s 16gb ram a2000 ssd b450)
  12. A

forza horizon hata veriyor

knk üsttekini seçip denedim yine attı alttakiyle denedim yine attı 1618138883 has failed diyo 1618139072 has failed diyo bro peki onun dışında göreve girmeme engel olan şey nedir oyun direk kapanıyor
  13. A

forza horizon hata veriyor

fotoğraftaki hatayı alıyorum herhangi bir yarışa başlayacakken gösterim ekranında bekleyip atıyor sistemim gayet yeterli 1660 s r5 3500x 16 ram var . forza fiz 2.0 denedim aynı sorun yine oldu başka hesaplarla denedim yine olmadı (microsoft hesabı) ayar yapıyorum örn türkçeye çeviriyorum reset...
Top Bottom