Arama sonuçları: *

1. Ahmet3718

curseforgeden shader indirdim minecraftta shader kısmı yok

hocam ben de sklauncher kullanıyorum dosya gezgininde şu konuma git oraya shader packi atacaksın. C:\Users\[bilgisayar-kulanıcı-adın]\AppData\Roaming\.minecraft\shaderpacks .minecraft klasöründe resource packs modpacks herşeyi ayarlayabilirsin ana dosya klasörü budur. bide shader klasörüne şu...
  2. Ahmet3718

Lossless Scaling en iyi ayarlar neler?

Bende de 1660 super var Abdullah abinin videoda dediği gibi amd fsr ayarında, frame generation 2x de ve gecikme mi bir ayar daha alt taraflarda açtım sizce nasıl olmalı?
  3. Ahmet3718

beyler çöp sistemın bile kaldırabileceği oyun önerilerini alabilir miyim

Stick fight var steamde galiba 1 dolara inmişti oyun basit ve sarıyor alınablir
  4. Ahmet3718

Battlefield 1 En İyi Silahlar Neler?

Oyunu daha yeni oynadım bitirdim, önerim (sırasıyla değil) cei-rigotti, general liu riffle, luger riffle tarzı silahlar güzel, ama seri sıkanlar değil tek tek sıkanları isabetin iyiyse çok iyi öneririm. Nişancı tarzı olarak da dürbünlü olanlardan al seri sıkıyorsa da tek tek sıkarsın. Bu arada...
  5. Ahmet3718

CS 2 çözünürlüğü nasıl 1024X768 yapabilirim

Ben kendi ekran kartımdan örnek verdim nvidia diye. Yine de işin görülmüş başkası yardımcı olmuş.
  6. Ahmet3718

CS 2 çözünürlüğü nasıl 1024X768 yapabilirim

nvidia denetim masasında bu bölümde ayarın keskinleştirme oranına göre kaliteyi ayarlayabiliyorsun. ölçeklendirmesi de ekran çözünürlüğünün mesela %10u kaç ise ona ayarlıyor diye biliyorum. fps arttırması için işe yarar bu. Görüntü ölçeklendirme çalışma mantığı da ekran kartı veriyi mesela 720p...
  7. Ahmet3718

CS 2 Seçkin Hakkında Bilgi ??

Bence cs oynamayı seviyorsan ondan da kasıp zamanla biriktirerek alabilirsin biraz sürebilir ancak hemen almak oynamak istiyorsan sana kalmış istediğin gibi yap.
  8. Ahmet3718

CS 2 Seçkin Hakkında Bilgi ??

bende seçkin var. oyunda seviye atladığında kasa çıkartma sprey sprey olarak 4 tane ürün sunuyor bundan 2 tanesini bedavaya seçip alıyorsun envantere geliyor. ancak her seviye atlamanda değil mesela seviye atladın ya ödülü aldın sonra sana 3-4 gün veya daha sonrasında tekrar seviye atlarsan ödül...
  9. Ahmet3718

Hikayeli kafa dağıtmalık oyun önerisi

A way out var çift kişi beraber oynadığınız güzel bir hikayeli oyun ben kardeşimle oynadım gerçekten iyiydi.
  10. Ahmet3718

Oyun önerir misiniz?

A way out öneririm onlineden arkadaşınla yada evde biri kşavyeden biri konsoldan kardeşinle oynayabilirsin. Konsolun yokss üzülme benim de yok ama telefonu bilgisayara "pc remote" uygulamasıyla bağlayığ konsol gibi oynayabilirsin oyun kabul ediyor hem macerası hikayesi sarıyor kesinlikle öneririm.
Top Bottom