Arama sonuçları: *

1. BorsaKaplanı888

RDR2 trash ( sakın almayın)

Ben oyuna yeni başladım ve %52 bitti. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, abartıldığı kadar hoşuma gitmedi ama altını çiziyorum abartıldığı kadar. Oynanış ve hikâyeyi beğendim. Hikâye bakımından sürükleyici. Oynanış bakımından çok beğendim. Sevmediğim yanları görevlere gitmek için uzun uzun at...
  2. BorsaKaplanı888

Oynanıcak hikayeli oyun önerisi

RDR 2 diyeceğim ama büyük ihtimal oynamışsınızdır.
  3. BorsaKaplanı888

RDR2 yeterli alan yok uyarısı veriyor ve kaydedemiyorum.

Arkadaşlar manuel ve otomatik kayıt yapmıyor. Yeterli alan yok uyarısı veriyor. Oyun orijinal, sadece türkçe yama kurulu. Yardım eder misiniz ?
  4. BorsaKaplanı888

Arkadaşla oynanacak oyun tavsiyesi

Insurgency: Sandstorm 56₺ Epic Games'de.
  5. BorsaKaplanı888

eFootball 24 vs eafc 24?

Kral pes kendini bitirdi bem fifadan nefret ediyordum oynanış olsun vs ama pes berbat direk fifa oyna konami zorla fifa başlattı beni
  6. BorsaKaplanı888

Gamepass PC Hikayeli oyun önerisi alabilir miyim ?

Arkadaşlar gamepass içinde güzel hikayeli oyunlar önerir misiniz ? XBOX Kontrolcü ile oynayacağım. Teşekkür ederim.
  7. BorsaKaplanı888

yama kurarken uyarı veriyor

Trojan bulmuş kral tehlikeli olmaz mı kurma yamayı
  8. BorsaKaplanı888

Tlauncher optifine kurarken hata veriyor

hangi sürüm için optifine indiriyorsan o sürümün normal haline 1 kere girmen lazım
  9. BorsaKaplanı888

Rockstar games hesabı acarken siyah ekran sorunu

Şimdi Microsoft Edgeden denedim kanka chrome da sıkıntı var galiba ben kayıt oldum siyah ekran vermedi bi dene edgede
  10. BorsaKaplanı888

Aynı sorun bendede vardı aylar önce çözümü vardı ama unuttum aklıma gelirse yazıcam
  11. BorsaKaplanı888

Gizli sekmede kayıt olmayı dener misin ?
  12. BorsaKaplanı888

kanka telefondanmı yapıyorsun ?
  13. BorsaKaplanı888

i5 9400F + GTX1650Super + 8GB Ram ile DCS World oynanır mı ?

Sorum başlıktaki gibidir. 8 GB ram sıkıntı çıkarır mı ?
  14. BorsaKaplanı888

Counter Strike 2 Gelmedi ?

Videoları izleyince seçkini olan herkese geleceğini söylüyorlardı. 2016 yılından beri seçkinim.
  15. BorsaKaplanı888

Malesef 2 gün oldu ama gelmedi. Teşekkür ederim en azından geliceğini öğrendim.
  16. BorsaKaplanı888

Arkadaşlar seçkin hesaba sahibim ama Counter Strike 2 vermiyor. Rankım yoktu ancak açtım gene vermedi. Bazı yerlerde rankı açtıktan sonra bir gün içinde geldiğini söylüyorlar. Acaba resmi olarak oyuna gelene kadar gelmeyecek mi ?
  17. BorsaKaplanı888

Gta San Andreas nerden oynayabilirim

kanka bilindik 2 3 site var indirebileceğin güvenli googleye gta sa indir yaz çıkıyor zaten
Top Bottom