Arama sonuçları: *

1. F

The last us part I için aile hesabına ekleyebilecek olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba sizden ricam The Last of Part 1 oynamak için beni aile hesabınıza ekleyebilir misiniz ? Bende olan oyunlar NFS serisi , RDR2
  2. F

The Last of Us™ Part I oynamak için ortak hesap almalı mıyım ?

RDR2 ve Need For Speed Unbound dışında elle tutulur bir oyunum yok ve çevremde kimsede the last of da yok
  3. F

önereceğin site var mı ?
  4. F

Arkadaşlar sadece oyunu oynayıp bitirip silmek için sizce paylaşımlı hesap almak mantıklı mı ? Yani kullanan var mı daha önce. 2 gün sonra şifre vs gitmez sanırım. Crack sevmiyorum ama kalkıpta 1.5k da vermek istemiyorum
  5. F

Farming simulator 25 ucuza alanlar?

Bu şekilde görünüyor bende. 10 gün önce karttan çekim yaptı
  6. F

6 aylık Sipariş geçmişinden kontrol edin. Bende çekti çünkü 10 gün önce. Ancak şuan indiremiyorum
  7. F

İndirebiliyorsaniz bana da söyler misiniz
  8. F

Arkadaşlar Microsoft storede ön siparişte fiyat problemi olmuştu. Haziran ayında 210tl ye falan alinabiliyordu. Bende almaya çalışmıştım ve aldim da yani ödeme karttan alindi. ancak şuan oyunu indiremiyorum Xbox üzerinden ürünü hâlâ almamış gözüküyorum. Microsoft store de sitesi hiç açılmıyor...
  9. F

Hikayeli güzel oyun arıyorum lütfen

death stranding olabilir. Sevmiştim
  10. F

Sistemim Last of us 1 kaldırır mı?

Sistemim 11400h + 3050 + 16gb laptop. Sizce kaldırır mı ? Ona göre satin alacağım da
  11. F

Farming Simulator 25 Oynanış Fragmanı Çıkıyor

Uzun saatler fs22 oynayan biri olarak sanki 22ye mod kurulmuş gibime geliyor. Araç görüntüleri ağaç kaplamalari sanki aynı
  12. F

Yardım Aynı ekranda en az 3 kişilik oyun önerir misiniz..?

Blur. Basit mekanik basit oyun ama eğlenceli yarış oyunu
  13. F

Yardım Farming Simülatör 22 Tarla Bilgisi

Oyun içi ayarlardan gubrelenmesi gerek sarılması gerek kireçlenmesi gerek vs gibi durumları kapatabilirsin. Ayrıca taşları da kaldirabilirsin
  14. F

Ücretsiz Tomb Raider GOTY kodu

Kullanmak isteyen varsa buyursun YTLH04D961FABE71A7
  15. F

Watch Dogs 2 mi? Ghost Recon mu?

Arkadaş ile oynamalı hikaye tarzı aksiyon macera yönünden hangisini önerirsiniz? Ubisoftta ciddi indirimler mecvut. İki oyun arasında kaldık? Sizin maks 200tl ye önereceğiniz oyun var mı?
  16. F

GoD of War Etkileşim Sorunu

Ps de değil Pc den oynuyorum. Oğlan da yanımda
  17. F

GoD of War Etkileşim Sorunu

Görüldüğü üzere görevin bu yerine geldim. Ancak bura ile etkileşim kuramıyorum daha önceden yapmam gereken bir yan görev mi var? spoiler: cadı kafayı uyandırdı , sonrasında görev buraya yönlendirdi
  18. F

GOD Of War oynayan biri bakabilir mi

Görsel de ki kırmızı renkli şey nasıl yok oluyor. Yeni oyuna başladım. Ordan bir yerlerin açılması gerekiyor. Konum: taş şelale , harita buldum ancak burası açılmıyor
  19. F

Cyberpunk 2077 almak mantıklı mı ?

Temmuz ayında ödeme yaptıysanız, Ağustos 5-15 arasında yatar. Yani ödeme yaptıktan 1 ay sonra yatiyor
  20. F

Cyberpunk 2077 almak mantıklı mı ?

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında öğrenci olan ve Üniversiteli Akbanklı programına dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir. Üniversiteli Akbanklı programına; Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar sayfasından Üniversiteli Akbanklı’ya Katıl diyerek veya web...
Top Bottom