Arama sonuçları: *

1. F

CS:GO da böyle bir sorun yaşıyorum yardım edebilecek varmı ?

ama bu sorun sürekli olan bir şey değil 1-2 olmuyor sonra tekrar olmaya başlıyor
  2. F

rx 570 4 gb ekran kartı işlemci ryzen 3500x 16 gb ram 3000 mhz cl 16 1646687622 sistem özelliklerim o kadarda düşük değil
  3. F

arka planda çalışan gereksiz uygulamalarda yok ama neden böyle oldu anlamıyorum
  4. F

valla hocam hiç gereksiz bir şeyde yok discord açık ekran kartının driveri açık steam açık
  5. F

Merhabalar cs:go da bir sıkıntı yaşıyorum fpsim 150-400 arası olmasına rağmen oyun kasma hissiyatı veriyor +graphtan baktığım zaman fotorafta daire içine aldığım var değerinin yüksek olduğunu görüyorum bu değer 1 in altındayken hiçbir sorun yokken 1-2-3 olduğunda anlık kasma hissiyatı veriyor ve...
  6. F

GTA Vice city sorunu

andires eyvallah kardeşim sağolasın
  7. F

GTA Vice city sorunu

sorun oyunun eski olmasından dolayı yüksek donanımda frame yüksek olunca sıkıntı çıkması frame limiti kapatmadıkça sıkıntım olmuyor ama o zaman 30 fps oluyor 1635018203 oyun kodlarından frame limiterı 60 fps ayarlama varmış ama dosyaları değiştirdiğim halde yapamadım
  8. F

GTA Vice city sorunu

alalı çok olduda steam değilde korsanda alsam yine aynı sorun olucaktı oyunda steamda pek alakası yok bildiğim kadarıyla
  9. F

GTA Vice city sorunu

öncelikle merhabalar ben steamdan gta 3-vice city-san aldım ama vice city de frame limiti kaldırdığım zaman oyun sapıtmaya başladı kendi kendine frene basıyor geri gitmiyor acaba nvidia köşesi için çözümler vardı ama ben amd kullanıcısım bu fps i ben nasıl 60 a sabitlerim 30 da gözlerimi çok...
  10. F

Forza horizon 4 kapanıyor

Merhabalar abiler ablalar geçen indirimde Forza horizon 4 aldım 50 tl e bugün indirmesi tamamlandı oyuna girdiğim anda hafif kasmalar oluyordu sonra oyunun içine girmeyi başardım bir yarışa katılacağım zaman ara sahne girdiği zaman 3-5 saniye sonra oyun çöküyor nedenini bilen varmı acaba sistem...
Top Bottom