Arama sonuçları: *

1. Muhammed0147

Faceit hakkında yardımcı olur musunuz ?

Uyarı için çok teşekkür ederim sağolun 1729617026 Çok teşekkür ederim sağolun 1729617094 Siteden 3-4 tane desen çektim o gün bu gündür arkadaşlık istekleri vs vs profilim durmuyor sağolsunlar ya
  2. Muhammed0147

Gördüğünüz sosyal kısmına tıklamamı istiyorlar gördüğünüz gibi. Ama giriş için steam hesabı istiyor dolayısıyla hesabımın gerektiği hiçbir şeye girmek istemiyorum 1729616965 ingilizce bilmediğim için tam olarak ta anlayamıyorum o yüzden en iyisi engellemek sanırım
  3. Muhammed0147

Sürekli sohbet kutuma bildirim geliyor ve faceit sosyalde kendi takımlarını desteklemem doğrultusunda bana item vereceklerini söylüyorlar. Tedirgin olma durumun şu faceit sosyallle destek kısmına girerken steam girişi istiyor. Bu steam girişini yaparken karşı tarafa hesap bilgilerim vs. gidiyor...
  4. Muhammed0147

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

İsteğinizi kabul ettim
  5. Muhammed0147

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Bana da davet atabilir misiniz ? Arkadaşlık kodum : 445621189
  6. Muhammed0147

Deadlock davet nasıl atılır?

Davet edeceğiniz zaman ekstra olarak beni de davet edebilir misiniz ? Arkadaşlık kodum : 445621189
  7. Muhammed0147

ÖLMEDEN ÖNCE OYNANMASI GEREKEN OYUNLAR

dying light'ın serisi half liife serisi portal serisi twdg serisi crysis 1.oyunu metro serisi subnautica forest stalker serisi(hazır 2.oyunu ön siparişte bir deneyin) days gone daha aklıma gelmiyor ama baya var
  8. Muhammed0147

NFS hikayesi oynamaya değer mi?

nfs mw
  9. Muhammed0147

GTA 5 Online İçin Alınır mı?

Her oyuna girdiğinde sürekli hile ve sürekli spam atan ruslar olacak. Ona rağmen alırım diyorsan sana kalmış
  10. Muhammed0147

CS2 de grafik ayarları nasıl olmalı ?

Oyun öyle bir olmuşki hangi ayarı kıssam ya da yükseltsem önceki ile sonraki fpsler arasında dağlar kadar fark oluyor ne yapıcam çözemedim
  11. Muhammed0147

aynen hocam. netlik baya fark ediyor
  12. Muhammed0147

keskinliği yumuşatma modunu max yapsam bir fayda sağlar mı sizce ? Oyunu çözünürlük dışında yüksek ayarlara yakın seviyede oynuyorum zaten
  13. Muhammed0147

16:9 da oynayamıyorum 1707740359 sadece grafik ayarı söylemeniz yeterli çözünürlük sabit olacak şekilde
  14. Muhammed0147

Oyunu 4:3'te oynuyorum. Adamları görmekte zorluk çekiyorum ,uzaktakileri daha net gösterecek bir ayar söyleyebilir misiniz ?
  15. Muhammed0147

Minecraft Modlu Server 'Sunucudan eksik veri alındı' hatası.

Sunucu kurmak yerine arkadaşın direkt kendi dünyasını açıp yerel ağda paylaş yapsın. Sizde online kısmına gelip bekleyin arkadaşınızın adı çıkacaktır(aynı hamachi'ye bağlı iseniz tabii ki) bir de o şekilde deneyin isterseniz
  16. Muhammed0147

750 TL valo hesabı alınır mı?

İzle bunu aga
  17. Muhammed0147

The Walking Dead Tallitale Bölümü geçmiyorum

Rica ederim hocam. Yine aklınıza takılan bir şey olursa sorun, hastasıyım o serinin
  18. Muhammed0147

Tam karşında (spoiler, bu konuya bakacaklar spoiler yemek istemiyorsa bu yazımı okumasın) Lee'nin zombiye dönüş kardeşi duruyor olucak. Kendisi direğin altında sıkışıp kalmış. Onu Doug'a göstererek oraya gitmen gerektiğini söyle . Kapı kilidini bu eylemden sonra kırabileceksin
  19. Muhammed0147

Clementine'ın eli yaralanıyor falan iyileştirdikten sonra sağ tarafta galiba komodin gibi bir şey olması gerekiyor onun tepesinde de televizyon var komodinden kumandayı alıp bi tv de denemeniz lazım. Yani en azından ben öyle hatırlıyorum
  20. Muhammed0147

Clementine le beraber ofisteki masayı çektiniz mi?
Top Bottom