Arama sonuçları: *

1. RONNIE1877

KODLU OYUN SİTELERİ ÖNERİSİ VE YARDIM

güvenilir mi kanka
  2. RONNIE1877

aynen kanka adam steamdan almış diyelim oyunu sana sitesi var satıyor kodla örnek vericek olursak spiderman 2 bilmem şu fiyata gibisinden oynuyorsun işte belli bi süreye kadar
  3. RONNIE1877

Merhabalar, Dostlar, merhabalar. Biliyorsunuz, Steam'de oyunlar biraz pahalı olabiliyor. Bugün yeni duydum şahsen — kendi adıma konuşuyorum — ama bu "kodla oyun oynama" muhabbeti varmış. Nasıl oluyor, bir sitesi var mı, güvenilir mi? Bilenler yorumlara paylaşabilir mi? Oynamak istediğim bazı...
  4. RONNIE1877

HİKAYELİ OYUN TÜRKÇE ÇEVİRİ

max payne 3 bitirdim paso yabancı dil türkçeceviriden denedim rockstar izin vermiyordu oyun çöpe gitti
  5. RONNIE1877

HİKAYELİ OYUN TÜRKÇE ÇEVİRİ

Dostlarım merhabalar hikayeli oyun oynamaktayım fakat oynarken yabancı dil olduğu için oyun pek keyif vermiyor doğru düzgün çeviri arıyorum epic gamesden aldığım oyunlar için *oyun çeviri hariç* ama ondan olmadı başka site öneriniz varmı varsa da ayarlarını nasıl ayarlamamız lazım onuda...
  6. RONNIE1877

BATMAN ARKHAM NİGHT (RİDDLERİ NASIL YAKALAYABİLİRİM)

Merhabalar dostalarım Batman arkham night oynamaktayım neredeyse bütün bosları yakaladım fakat ridlerdan olsa gerek scerrowa yani finale gidemiyorum riddleri nasıl yakalabiliriz bi video varmı bildiğiniz bütün bulmacaları türkçe anlatıp çözen biri yada oynayıp bitireniniz yardımcı olabilir mi...
Geri