Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Yardım Minecraft rtx nasıl açılır

İllaki ray tracing maplerine ihtiyacın yok, dediğim gibi ray tracing destekli texture indirirsen oynayabilirsin. Oyunun işleyişi gereği ray tracing böyle çalışıyor. Çoğu videoda olan texture pack Kelly's.
  2. RTX3070

Yardım Minecraft rtx nasıl açılır

Launcher'da iki tane Minecraft var orada gözükmüyorsa Microsoft Store. Ayrıca RTX açabilmek için ray tracing destekli texture pack indirmen lazım. Kelly's bir örnek mesela.
  3. RTX3070

cs2 240 fps alıyorum oyun akıcı değil

0.1% low FPS değerleri nasıl peki? CS'de çoğu overlay uygulaması gözükmüyor ama Nvidia paneli gösteriyor. ALT+Z.
  4. RTX3070

Valorant psikolojimi bozdu

Hiçbir oyunda TR sunucuda girmeyin en iyi önerim bu olur. Hem yabancı dil geliştirirsiniz hem de oyundan cidden zevk alırsınız. Valorant özelinde söylüyorum Londra en iyi gibi. Oyunu bayadır oynamıyorum kuzeydeki sunucu neydi tam hatırlamıyorum Stockholm'du sanırım, o sunucuda Rus ve Polonyalı...
  5. RTX3070

★ Sport Gloves | Slingshot Kaça Gider?

Anomaly'e satman en mantıklısı en iyi fiyatı vermeyebilir ama dolandırılmazsın. Ben kesin Anomaly'e satardım. Twitter'den yazarsan DM'den işte şu item çıktı satmak istiyorum vs diye yardımcı olur.
  6. RTX3070

Şu tarz vurdulu kırdılı oyun önerisi

Just Cause 4.
  7. RTX3070

Yardım Steam bende hala tl sizdede öylemi

Birkaç dakika önce TL ile aldım.
  8. RTX3070

CS 2 için yatırımlarınız

2018-2020'den kalma kasalar var onları bekletiyorum.
  9. RTX3070

Togg Oyunu Geliyor !

En azından resmî değil.
  10. RTX3070

TLOU 27,7GB Ram Kullanıyor :D?

Yüksek ihtimal ekstranın çoğunluğu paylaşılan VRAM. Görev yöneticisinden bakabilirsiniz.
  11. RTX3070

Valorant hesabımı satacağım (metamask)

Fransa'da tabii ki yok ama kripto ile ödeme yapmak satıcı tarafından teklif edilmediyse bence her zaman şüphelidir.
  12. RTX3070

Valorant hesabımı satacağım (metamask)

Metamask bir kripto para cüzdanıdır ama neden bununla ödeme yapmak istemiş ki.
  13. RTX3070

fifa 23 f310 gamepadimi görmüyor

Kablosuz mu bağlı?
  14. RTX3070

RDR 2 bulduğum ilginç detay ;)

Bunun bir de diğeri var, buraya yakın bir yerde aynı şekilde ama canlı beyaz bir koyun bulunabiliyor.
  15. RTX3070

Yardım AMD kampanyasında verilen oyun kodunu nasıl aktif ederim

Ben kendim hiç kullanmadım ama yüksek ihtimal steam CD key veriyordur.
  16. RTX3070

Yardım AMD kampanyasında verilen oyun kodunu nasıl aktif ederim

https://www.amdrewards.com/
  17. RTX3070

TLauncher virüslü mü?

Bence gitmiştir. Sonuçta spyware sınıfına giriyor sadece.
  18. RTX3070

TLauncher virüslü mü?

TLauncher kullanmayın.
  19. RTX3070

fifa 23 te kolum xbox kolu olarak gözüküyor onu nasıl değiştirebilirim

Evet ben yazacaktım değişiyor. Kablosuz kullanacaksanız DS4Windows kullanmanız lazım, o durumda değişmesi sıkıntı benim için oldu. Kablosuzda da değiştirdiniz mi?
  20. RTX3070

roblox ful rus serverına atıyor.

Roblox'un maalesef konum seçimi yok, en yakın sunucuya atıyorlar. Türkiye için en yakın sunucular Polonya, Almanya ve Rusya'da bulunmaktadır.
Top Bottom