Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Arkadaşla hemen indirip oynamadık ücretsiz çıtır oyun?

Ücretli-ücretsiz çıtır oynayıp geceyi geçirmek için oyun?
  2. Wh897Xm

Hikayeli oyun önerisi?

Bütçe sınırım yok. cyberpunk, rdr2, exodus, assassin creed, far cry gibi oyunları oynadım. Olabildiğince hikaye odaklı bir oyun istiyorum. Heavy rain, detroit gibi bir oyun da olabilir.
  3. Wh897Xm

Oyunu kaydetmek için uygulama?

gtx1660ti
  4. Wh897Xm

Oyunu kaydetmek için uygulama?

xbox game barın yaptığı gibi bastığımda son 30sn kaydededek bir uygulama arıyorum. Gamebar ses kayması yapıyor ve benim sesimi almıyor. Farklı ne kullanabilirim?
  5. Wh897Xm

Minecraftta koordinatları göremiyorum?

F3 e bastığımda koordinatlar çıkmıyor. Nasıl açacağım?
  6. Wh897Xm

Bilgisayarım Metro Exodus Kaldırmıyor Olabilir mi?

512.15 Sürüm Tarihi:03/22/2022
  7. Wh897Xm

Geforce Experience üzerinden güncellemiştim. Bu sitedeki sürümler uygulamaya göre çok eskiler.
  8. Wh897Xm

Dün güncellemiştim ve sorun çözülmüştü. Bugün tekrar güncelleme geldi ve güncelledim. Şimdi ise yine oynayamıyorum. Önceki driveri nasıl yüklerim?
  9. Wh897Xm

Dikkat etmemiştim, değilmiş. Ekran kartı dışında güncellemem gereken driver var mı?
  10. Wh897Xm

GTX 1660Tİ RYZEN 2700 16GB RAM 2-3 ay önce almıstım oyunu bugün açmak istedim. Önce geforce experiencein optimum ayarları ile denedim ve oyuna başlayamayacak kadar az fps alıyordum. Sonra alabileceğim en düşük ayarlara aldım ve halen oynayamıyorum. Yapabileceğm bir şey var mı? Pc nin...
  11. Wh897Xm

Minecraft Dungeons Arkadaki kadın sesi

Narrator isimli bir ayar bulursanız onu kapatın. bir de ctrl b ctrl n kombinasyonlarını deneyiniz.
  12. Wh897Xm

Metro Exodusun Enchanded editionı normal versiyona çevirmek?

Bu gidişle RTX almak 2025-2026 gibi felan olacak :)
  13. Wh897Xm

Çok saçma bir şey deneyeceğim umarım bir şeyleri patlatmam 1643911947 en az rtx kart istiyor. Oyunu böyle oynamama izin vermiyor.
  14. Wh897Xm

Enchanden editionun gereksinimlerine bakmamıştım. RTX kart istiyormuş. Oyunu bu hali ile indirdim normal haline geçmek için tekrardan indirmeli miyim?
  15. Wh897Xm

İndirimlerden Oyun Önerisi

Metro Exodus almayı düşünüyorum. Yorumunuz var mı?
  16. Wh897Xm

RDR2 ve Cyberpunk olarak kombinledim ben onu. RDR2 dünyanın en iyi oyunu, Cyberpunk meraktan ve hikayesi olduğu için oynanacak bir oyun. kısa bir yorum ekleyim dedim :)
  17. Wh897Xm

maks 100tl olsun lütfen. Hikayeli bir oyun olsun online tarafını kullanacağımı sanmıyorum
  18. Wh897Xm

GamePass Hangi HALO oyunundan başlayayım

Hikaye akış arasında bağlantı yoksa en yenisinden başlamak isterim. Oyunlar hakkında hiçbir bilgim yok.
  19. Wh897Xm

Steam yaz indirimden oyun önerisi

Önce Far cry 4-5 alacağım.fazla pahalı olmayan oyun arıyorum. Her türlü öneriye açığım herhangi bir şey önerebilirsiniz.
  20. Wh897Xm

Minecraft Dungeons Arkadaki kadın sesi

Oyunu oynarken yaptığım her hareketi söyleyen lanet olası iğrenç bir kadın sesi var. Önüne item düşüyor Press A diyor ayarlara giriyorum Audio, Controls diye tek tek isim söylüyor. İnternette bununla karşılaşanı görmedim. Acaba Windows ayarlarından böyle bir şey açmış olabilir miyim?
Top Bottom