Arama sonuçları: *

1. C

Para kazanabileceğim MMORPG önerir misiniz??

Eğer en yüksek getiriyi istiyorsan wow onun haricinde günlük yövmiyem çıksın tavuk döner ayran yeterli dersen ko ve rise var zaten onu kendinde söylemişssin.
  2. C

far cry 6 anlamadığım şekilde takılıyor

benzer sorunu lolde yaşıyoruym ama sadece lolde yapıyor laptop, gpu kullanımı sanıselik sıfıra düşüyor yani gpu devreden cıkıp geri giriyor sürekli yapıyor bunu 3-5 saniyede bir bir türlü çözemedim bende
  3. C

cs 1.6 leş gibi bir oyun

eskileri hatırlattın 99 2000lerde liseden kaçar 1.3 1.5 oynardık :D
  4. C

Öneri call of duty Modern warfare 2019 kiralamak

Cod serisi bildiğim kadarıyla xbox storede var kontro edin varsa eğer pc gamepass aylık 150 tl
  5. C

Xbox Call pf duty açılmıyor sizce neden?

reset atınca pcye VE modeme sonrakinde açılıyo tam bir çözüm bulamadım internet hızıyla alakalı olabilir
  6. C

Xbox Call pf duty açılmıyor sizce neden?

ben pcye indirdim 2 gün önce arada benede de giriş ekranında takılıyor bu bahsettiğiniz yerde
  7. C

Cod mw3 gamepasse geldi arkadaşlar

Şuan eklenmiş downloada açık 211 gb feda edip indirmek isteyen varsa buyursun :)
  8. C

xbox gamepassdan call of duty indirirken bu hatayı veriyor

direk gamepassde gözükmüyor call of duty olarak aratınca çıkan oyunda açıklama kısmında yazıyor mw3 blackops6 falan dahildir diye hatta fotorafını atayım bu oyunu bulun hocam
  9. C

xbox gamepassdan call of duty indirirken bu hatayı veriyor

Arkadaşlar merhaba mw3 gamepasa eklenmiş bende pcye gamepass alıp oynayayım dedim lakin indirme hatası alıyorum silip tekrar yüklemey çalıştım fakat yükleme başlar başlamaz hata diyip indirmeyi kesiyor yardımlarınızı rica ediyorum
  10. C

Knight Online oynanır mı?

parasız knight oynarsan zenginlerin mezesi olursun :) adam akıllı zevk alıcam dersen ölüsü 40-50k bütçe ile girmen lazım
  11. C

Ubisoft'tan Yeni F2P FPS Oyun: XDEFIANT (Tamamen Türkçe)

mw tarzı seviyorsanız ilaç gibi gelir
  12. C

Yardım Knight Online Şüpheli Program Tespit Edildi Hatası (Xigncode3 0xE019100B)

Sorunu kendin söylemişsin zaten knight sanal makineye kapalı :) hile forumlarında para ile satıyorlar lakin baya tuzlu gelir o çözümler o yüzden sanal makinede açma gibi bir niyetin varsa baska bahara
  13. C

Ramazanda sahura kadar akacak hikayeli oyunlar tavsiyesi

Sahura kadar oyun oynayacağına göre oruç tutacağını farz ediyorum a mübarek oyun oynayacağına şükür namazı kıl kuran oku bari sevabın katlansın :)
  14. C

discordda elden ring yayını açınca oyun bir anda kapanıyor

Hocam sorunun cevabı derya deniz, en basitinden yazılımsal mı donanımsal mı buna karar vermek lazım yazılım olarak eksik driver eksik oyun kurulumu olabilir donanımsal olarak pc yüke girince en basitinden psu yetmiyordur kendini kapatıryordur yadda işlemci termal sınırı geçip kendini...
  15. C

GTA 6 için en iyi işlemci ile ekran kartı ne olmalı..? (Sizce)

kardeşim konu başlığını öyle bir açmışsın ki sanki 4090 sli yapmak gibi bir düşüncen var sandım imzandaki sistemi görene kadar :)
  16. C

VALORANT yeniden başlattıgım halde oyna tuşuna basılmıyor

kasayı yan çevir 2 tokatla knk, sonra sistemi sat yenisini al onuda yan çevir tokatla oyun oynama isteğin kalmayacaktır :)
Top Bottom