Arama sonuçları: *

1. Cagdas5389

internet işlerinden anlayan arkadaşlar 2 sorum var

modemin dibinde değilsen kapat zaten sende demişsin 5g yavaş diye kapat sadece 2.4 açık kalsın bende öyle kullanıyorum
  2. Cagdas5389

internet işlerinden anlayan arkadaşlar 2 sorum var

1. sorun modem portundan veya ethernet kablosu veya bilgisayarın ethernet çıkışında olabilir 2. sorundada 5G genelde modemin yakınında güçlü olur uzakta yavaş olur uzaktaki bi cihaza iyi bir internet vermek istiyorsan 2.4G açman gerek
  3. Cagdas5389

Bu Wi-Fi Kartı Alınır mı ? (AX3000)

kablo çekme şansınız varsa kesinlikle kablo çekmeye çalışın wi-fi ile ethernet arasında çok çok fark var
  4. Cagdas5389

Komşumun internetine bağlansam anlarmı?

modemi aldıktan sonra modemin istediği bilgileri turk telekomu arayıp sorucan işte
  5. Cagdas5389

yurt mu? yoksa ayrı ev mi yurtsa superboxtan başka çareniz yok oda sınırsız 30 40 mbps alırsanız 1200 1300 falan olur aylık
  6. Cagdas5389

arada bir kullanacaksanız interneti boşuna paket almayın eve taahütsüz paketler çok uçuk rakam zaten taahütlüde her ay ödiyecen
  7. Cagdas5389

pc/telefon fark etmezde sen bi dene bi 1-2 oyun gir de karşı tarafa hızınızda bir sorun yok değil mi mağduriyet yaşatmıyayım size vs. vs.
  8. Cagdas5389

şikayet derken izin almadın mı adamdan zaten şifreyi evine gece 4de girip gizlicemi aldın naptın
  9. Cagdas5389

sizde ortak olup paketi düşükse yükseltebilirsiniz mesela 50 mbps ise atın bi 100 150 tl onu 100 edin
  10. Cagdas5389

Wireless adaptör öneri

https://www.hepsiburada.com/ac1300-mbps-dual-band-usb-3-0-adaptor-kablosuz-wifi-alici-pm-HBC00003V4B3C 1 yıldır kullanıyorum en ufak drop görmedim en azından bendeki üründe bir sorun olmadı bunuda tercih edebilirsin
  11. Cagdas5389

Technopat çöktü mü ?

genel.
  12. Cagdas5389

En etkili Ping düşürme?

millet 8 9 ping alıyor yahu ben niye 150 ile maça giriyorum :( :(
Top Bottom