Arama sonuçları: *

1. RTX 7090Ti

Bir İnternet 2 modemde kullanılır mı?

4 tane.
  2. RTX 7090Ti

Yine masraf desene :( Tam olarak adresi şuan bilmiyorum yarın öğreneceğim ama aklımda doğru kaldıysa:
  3. RTX 7090Ti

https://www.hepsiburada.com/alfais-4257-cat7-ethernet-rj45-modem-internet-kablosu-3-metre-10gbps-600mhz-p-HBV00000CPYAS bu mudur?
  4. RTX 7090Ti

Çok sorry ben ne dediğimi bile hatırlamıyorum ki. Bu duvarların içinden falan int. kablosu geçiyo muymuş?
  5. RTX 7090Ti

Bilmiyorum babam duvar muvar bişeyler dedi ama, ben senin odana ulaştırrtırım ethernet kablosunu falan. Daha sağlıklı değil mi kablo?
  6. RTX 7090Ti

Bilgim yok. 1606250309 Modem Türk Telekom Zyxel
  7. RTX 7090Ti

Çok kafam karıştı ya. Tek istediğim evde kablo kirliliği yapmadan hem ethernetle internete bağlanıp hemde alt kattaki tv ye İnternet Bağlayabilmek.
  8. RTX 7090Ti

Ethernet girişi var mı emin misin? 1606238259 Yani illa o merdivenden aşağı televizyona doğru kablo çekmem gerekiyor öyle mi?
  9. RTX 7090Ti

2 tane modeme sahibim. Aylık 120TL ödüyorum ya hani İnternete. O interneti 2 modemde kullanmak mümkün mü? Biri odamda olsa biri aşağıda salonda olsa hem tivibu çalışsa hemde ethernet kablosuyla internete bağlanabilsem. Mümkün mü?
  10. RTX 7090Ti

Dublex bir eve taşınıyoruz. Benim odam 2. Katta olacak. E haliyle ethernet kablosuyla bağlanmam gerekiyor. Oturma odası altta ve TV Tivibu. Tivibu yu modeme takmak gerekiyor. 1 İnterneti 2 modem kullanmak mümkün mü?
Top Bottom