Arama sonuçları: *

1. RTX3070

100 Mbps internet için router önerisi

Sanırım AX73 alacağım o zaman. 👍
  2. RTX3070

72'de de var. 73'ün artısı olursa ama onu da alabilirim.
  3. RTX3070

MU-MIMO yokmuş sıkıntı harbiden. AX72 de alabilirim iyiyse. AX73 ile farkı sanırım CPU çekirdek sayısıymış.
  4. RTX3070

Hayır. Şu anki router H298A (Türknet kullanıyorum ama Türk Telekom modemi) odamdan 5 GHz paket kaybından kullanılamıyor, 2.4 GHz de çok kararsız bazen direkt çalışmıyor. QoS ayarları çok karışık ve gerçekten iyi değil. Falan filan bir sürü sorun.
  5. RTX3070

O daha eski model diye biliyorum.
  6. RTX3070

Hocam sitesinde hiç bahsetmemiş başka sitelerde de göremedim.
  7. RTX3070

160 MHz destekleyen modeli de var mı?
  8. RTX3070

İyi bir model arıyorum Wi-Fi 6 şart. Aklımda şu an bu var: TP-Link Archer AX53, AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Router, Siyah https://amzn.eu/d/7y6WCfY
  9. RTX3070

Wi-Fi 6 router + AP combo önerisi

Aynı anda 10 cihaz vs bağlanabiliyor (2 tanesi Wi-Fi 6 bağlanacak) düşük bufferbloatlı router öneriniz var mı? Modelin güncel olması tercihimdir, bazı cihazlarım router'ım güncel olmadığı için sıkıntı yaşıyor.
  10. RTX3070

ZTE Modem Hız Sınırlama Nasıl Yapılır?

Evet bizdeki bu. Bunun QoS ayarları baya saçma sapan. Hiç ayarlamaya uğraşmamıştım bile.
  11. RTX3070

ZTE Modem Hız Sınırlama Nasıl Yapılır?

H298A mı?
  12. RTX3070

ZTE H298a güncelleme Yapılıyor Mu?

Bende de aynısı var ve ZTE'ye firmware için yazmıştım ama vermediler. Bildiğim kadarıyla bu router için herkese açık firmware yok.
  13. RTX3070

Stabil bir internet çözümü arıyorum

Turknet 100 Mbps abonesiyim, şu an Türk Telekom'un getirdiği H298A router'ını kullanıyorum. Kullanan varsa bilir, Wi-Fi bağlantısı pek stabil değil, özellikle de uzak mesafede. Nereden baksam en kısa mesafede arada 10 metre ve 1 tavan (router lavabonun tavan kısmında çünkü daireye kablo oradan...
  14. RTX3070

wifi ile 800mbps alınır mı

Link speed zaten 2 yönlüdür bildiğim kadarıyla. O da ikiye bölünce zaten ona yakın bir değer veriyor. Kendi testlerim de bunu doğruladı, birkaç kez test ettim.
  15. RTX3070

wifi ile 800mbps alınır mı

Sanırım link speed'den bahsediyorsunuz, bildiğiniz gibi 800 Mbps bir bağlantıda tarife 100 Mbps ise 100 Mbps kullanılır. Sorunuza gelirsek, Wi-Fi 5 destekleyen bir cihaz ve router maksimum 867 Mbps olan link speed'e ulaşır. Ancak bu sadece eğer bir ev NAS'ınız varsa veya uzaktan bağlantı...
  16. RTX3070

Türknet'in ZTE H298A router'ı ağ transferlerinde ince ve tiz bir ses yapıyor

Özellik bakımından fazlaca F/P duruyor. Kablosuzu zaten kesinlikle elimdekinden daha iyi olur bunda anten bile yok :D. Ancak bir şey soracağım, Türk Telekom'dan gelen ekip modemi değiştirirsek bağlanamayacağımızı, yeni bir modem alsak bile şimdikiyle kullanmamız gerektiğini söylemişti. Geniş...
  17. RTX3070

Almalıyım gerçekten çünkü kablosuz performansı çok değişken. Tam anlamıyla kafasına göre. Düzgün bir performans için ortalama hangi modemi önerirsiniz?
  18. RTX3070

Modemi alta aldırınca yeni fark ettim, Speedtest'i başlatıyorum, ses başlıyor, durduruyorum, ses kesiliyor :D. Sizde de bu durum var mı? Detaylar: Türknet 100 Mbps fiber tarife
  19. RTX3070

Modem ebeveyn kontrolü kapama

Kali linux USB'si hazırlayıp macchanger denenebilir bence. Garantisi yok ama.
  20. RTX3070

100 Mbps bağlantıda Wi-Fi değerim ne olmalı?

Kabloluda kaç oluyor? H298A router'ı var ve evet 5 GHz ile bağlanıyorum. Kanal ayarlarını filan kurcalayacağım belki düzelir.
Top Bottom