Arama sonuçları: *

1. I

Öneri 100 MBPS VDSL F/P MODEM ÖNERİSİ.

[H3 id='TP-Link+Archer+VR300+alnabilir']TP-Link Archer VR300 alınabilir[/H3]
  2. I

Yardım Zyxel VMG3625-T50B modeme openWRT kurulabilir mi?

Yok maalesef bi ara eskiden vardı çok hata oluyor diye kaldırdılar https://firmware-selector.openwrt.org/ buradan bakarsanız hangi modem routerlara destek sunduklarını görürsünüz
  3. I

Ex520v bufferbloat yardımı

upload 50000 de normalde guzel sonuc alman lazim ama modemin islemcisi kotu olursa qos ayarlarini uygulamaya calisirken bu sefer islemci kaynakli gecikmede eklenir yinede ayarlanmis halinin ss ini atabilir misin biraz daha ugras olmazsa guzel bi router al rahat edersin
  4. I

Modem mi yoksa router mi

hic bilmiyorum ben xiomi ax3000t aldim yeni openwrt kurdum baya memnunum. ben mediamarkt an aldim ama soyle bisey varmis trendyolda hala gecerliyse cok uyguna geliyor
  5. I

Modem mi yoksa router mi

hizin dusuk o yuzden butcene uygun stabil bir router alman daha uygun olur. ping icin sqm kurman guzel olur bunun icin openwrt destekli bir router bakman daha iyi olur
  6. I

Yardım Router önerisi tp link

o mesafeden router degistirmeniz kaliteyi artirabilir ama yine parazit oldugunda pink yukselmesi yasarsin
  7. I

Modem mi yoksa router mi

Aynen routerin wan portuna takarsin.
  8. I

Ex520v bufferbloat yardımı

tavsiyem sekillendirme grubu ne tam olarak bilmiyorum ama 1 den baslayin sira ile hangisinde duserse bufferbload devam edin. sadece maksimim upload tikli olsun oraya -51200- yazin (50mbite tekabul eder). download bence hiz arama oyunun icin suan cok stabil gozukuyor bozmasinlar ilk denemen...
  9. I

Modeme Yazıcı bağlama yardım

ethernetle baglamayi dene istersen oyle kullaniyorum ben
  10. I

Modem mi yoksa router mi

eger fiberse direk gpondan routera kullanabilirsin ama vdsl ve arkasi teknolojiler modemle calisir. ben direk gpondan router kullaniyorum sqm icin openwrt destekli bi router alabilirsin
  11. I

OpenWrt destekli router tavsiyesi

Ben xiaomi ax3000t aldim openwrt kurdum suan sorunsuz oyunlarda indirmede kesintisiz performans sunuyor ama ben direk gpon dan routera bagladim hizim 1000mbit 930-940 aliyorum onceki modemimdede 900 civariydi ama kopma paket kaybi cok oluyordu.
Geri