Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Bu edevlet mesajı gerçek mi sahte mi?

E-devlet bit.ly kullanmaz. Ayrıca gerçekte E-DEVLET yazıyor üstteki değil ve giriş bildirimi de göndermiyor. Çok tedirgin olduysanız o linkten değil, tarayıcıdan resmî web sitesinden şifrenizi değiştirebilirsiniz.
  2. RTX3070

Tek Tek Hesaplarım Çalınıyor Saçma Olaylar Oluyor Ne Yapmalıyım

Evet patlar. Aynı olacaksa bile (ideal olanı olmaması) mailler farklı olmalı ve 2AD kesinlikle mailden alınmamalı ve bir uygulamadan alınmalı.
  3. RTX3070

Authy'yi telefon numarasıyla kurtarmak mümkün. PC'de de kullanılıyor. Google Authenticator gibi uygulamaları kullananlardan telefonu sıfırlamak zorunda kalıp da hesaplarının kilitli kaldığını çok gördüm. Authy evet Google hesabıyla geri yükleniyor ama şifreleri decrypt etmek için ana şifre lazım...
  4. RTX3070

Kısaca şifreleri farkı yapın ve e-posta veya SMS doğrulaması kullanmayın. Ben Authy kullanıyorum ama başkaları da kullanılabilir.
  5. RTX3070

E-posta 2AD kullanma. Şifre olayını da şöyle açıklayayım. Kendimiz bir virüs vs indirmesek de her zaman bir sürü veri sızıntısı oluyor. Kaydolduğumuz siteler siber saldırıya uğrayabiliyor. Şifrelerin de aynı olunca oradan patlamış.
  6. RTX3070

Tamam şifreler aynı ise nedeni belli oldu. 2AD varmış ya onun için hangi uygulama vardı?
  7. RTX3070

Çok ilginç olay. iPhone'larda genelde olmaz ama acaba telefondan yana bir şey mi var? Hesapların şifresi vs aynı mıydı?
  8. RTX3070

Tam tarama mı o? Öyleyse PC'de baya az dosya varmış. Başka bir cihazda bu hesaplar açık mıydı?
  9. RTX3070

Hesapların şifresini telefondan değiştirin ve PC'de bir antivirüs çalıştırın. https://www.malwarebytes.com/mwb-download/thankyou Bana göre hatta Windows'u yeniden kurun da bir zararlı yüzünden mi oldu onu anlamak için dedim.
  10. RTX3070

İnternet Aramalarında Virüslü Sayfalar?

Ben bunlar yüzünden bazı aramalarda direkt mantıklı site bulamıyorum. Tarayıcıdan bağımsız bir durum ama.
  11. RTX3070

Eklenti vardır belki ama onun dışında çözümü yok.
  12. RTX3070

Bir yolu yok. Google aşırı çöp bir arama motoru olduğundan dolayı bunlar var. Metodun adı "SEO poisoning". İşin garip yanıysa bunlardan bahseden pek yer yok ama her tarafta bu siteler var.
  13. RTX3070

Yardım Sahte BlueStacks sitesinden Trojan Script! uyarısı

Emin olmak istiyorsan iyi bir antivirüsle tarama yapmanı öneririm, mesela Malwarebytes. İnternette okuduğun şeyler hakkında teknik araştırma sayfası istiyorsan: https://learn.microsoft.com/en-us/windows/security/information-protection/secure-the-windows-10-boot-process Yani o dediğinden...
  14. RTX3070

BIOS'a sızması imkansıza yakın ki. O çipler fazlasıyla korumalı. Secure boot da açıksa kernel modüllerine de sızamaz. Kafanı da karıştırmak istemem böyle virüsler öyle BlueStacks çakmalarından filan bulaşmaz. Onlardan bulaşacak maks. virüs keylogger gibi şeyler olur ki sen dosyayı...
  15. RTX3070

Sistemde güvenlik açığı yoksa indirdiğiniz dosyayı çalıştırmadan virüs girmez. Dosya virüslü ise engellemiş zaten. O dediğin bir Windows sorunu olabilir :D. Komut istemini yönetici olarak çalıştır, sfc /scannow yaz bir dene. Yeni Windows kurulumuysa olabiliyor öyle.
  16. RTX3070

Dikkatli olduğum için yaşamadım ama sizin sorularınızı cevaplayabilirim. Öncelikle siteden bir şey indirdiniz mi? Sitenin linki sahte ama proxy ile girdiğimde normal bir sayfa çıkıyor, bir şey de indirilemiyor siteden. Sizde farklı mı gözüküyordu?
  17. RTX3070

Site bariz sahte. Format atın geçer. O bahsettiğiniz virüsler o kadar yaygın değil. OEM Windows dedikleri orada bence recovery vs partition olduğundandır ama oralara erişebilen virüsler çok nadir. Format bile gerekmeyebilir.
  18. RTX3070

Mail kutuma şantaj mesajı düştü

Çok yaygın bir spam mesajı. Hiçbir şey olmaz.
  19. RTX3070

Çözüldü✓ discord.gift le başlayan şeye tıkladım virüslümüdür?

Kendi sitesi olduğuna emin misin? Açılan linki direkt olarak bana özel mesaj olarak kopyala-yapıştır yaparsan bakabilirim, phishing ise burada olmasın o. Ayrıca Nitro hediyeleri için asla websitesinde bir şey yapman gerekmez.
Top Bottom