Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim Corsair HS80 Max 5.499 TL 🔥

Kulaklığı baya süre araştırdım 2 ay indirim bekledim 1 inde sipariş ettim 6 k dan aynı site gitmiş indirim yapmış 😂
  2. C

❌İndirim Bitti! VATAN BİLGİSAYAR YILIN SON İNDİRİMLİ HAZIR SİSTEMİ 40 K

Reis siz neyi paylaşamadınız yada neyi tartışıyorsunuz onu anlamadım ben 😂
  3. C

Şimdi Fark ettim peşin fiyatına 3 taksit de var alacak olan varsa değerlendirebilirsiniz
  4. C

evet kesinlikle katılıyorum ürünü tek tek elle toplamayla hesapladığımda 6 k civarında bir indirim var özelleştirmede seçeneği arttırsalar daha güzel olabilirdi ama dediğiniz gibi piyasaya göre alınabilir bir sistem olmuş
  5. C

pintipanda paylaştı video izlerken denk geldim :D
  6. C

bence bu daha iyi dostum özelleştirme ile 2x16 ram yapsan 42 k ya gelir bir m2 ssd alsan max 45 k olur diye düşünüyorum bütçen artar upgrade yapmana olanak sağlar 1735485207 x2 bende gördüm sövdümde sonradan fark ettim :D 1735485242 katılıyorum rami olduğu gibi bırakıp dışardan ram alıp en...
  7. C

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-z790-d-rtx-4070-super-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html#odeme-secenekleri Sistem bence hayet uygun ram x16 yaptığımızda 43 k ya yakın geliyor fiyatı
  8. C

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 indirim Vatan Bilgisayar (27-31 Aralık)

Bende 2 ay önce beyazını aldım memnunum fiyatıda uygun bana kalırsa 1735283027 Markaya göre daha uygunları var ama o larda da problem yaşayanlar çok konularda bak istersen
  9. C

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

o ara sanırım sonuncusunu bu mesajı gören biri aldı :D
  10. C

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

https://www.gaming.gen.tr/urun/585234/akko-joy-of-life-5108s-se-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu alınır mı arkadaşlar bu fiyata ben full klavye istiyorum numpadli olarak önerisi olan varsa onlarada açığım
  11. C

🔥İndirim TWISTED MINDS WARRIOR RGB SİYAH OYUNCU MASASI 6499TL

bende bunun cevabını merak ediyorum nerde oturuyorsun ve ne kadar maliyeti olucak yaptırdığında etiketler misin
  12. C

34 inç 2 k monitor 6 bin tll

Bunun sebebide başlık hatası yapmış olması dostum aslında 3 k gibi düşünebiliriz bu mönitörü o şekilde geniş 2 k olduğu için bunuda belirtseydi ona göre yorum yapardım detaylı incelemedim kendimde 32 inç olduğu için ben yorumumu belirttim sadece 1732900804 Tamam sensin dostum :)
  13. C

Canım kardeşim cevap bulamayınca üstteki yazıma odaklanma altta detaylı açıklamasını yaptım etkileşim almak için fiyatı uygun olsa bile verim alınamayacak bir ürün önerisini doğru mu sence ki ben yorumumu belirttim insanların kafasında fikir oluşssun diye 1732900675 Açıklamayı tekrar oku piksel...
  14. C

Kardeşim 32 inc kullanıyorum pikseller saylıyor 34 inch alacaksan 4 k altı almayı da tavsiye etmiyorum 2 k için 27 inc ideal buna değmeyeceğini söylüyorum fikrim o yönde buna verileceğine 2 k 27 incalınsa daha iyi
  15. C

Va panel devri bitti bence uygun değil
  16. C

🔥İndirim CORSAIR HS80 MAX WIRELESS 5.999 TL🔥

1.5 haftadır böyle bende bekliyorum daha düşeceğini düşünüyorum açıkçası eğer taksit olasydı alırdım orası ayrı
  17. C

❌İndirim Bitti! CORSAIR Void Elite RGB Kablosuz Oyuncu Kulaklığı, 7.1

sencede bu bir sorun değil mi :D
  18. C

onu alıcam fakat geçenki indirimi yakalayamadım yoksa aklımdaki ilki o o olmaz ise logitech veyahut steelseries bakıcam 1731427345 hayır razerda genel olarak problem var eğer size iyi ürün gelmişsse şanslı kişi sizssiniz demektir çoğunluğa bakınca herkes bir problemini söyleyebiliyor sıkıntılı...
  19. C

Bende bakıyorum da üst serilerden bakıyorum ben senin bütçen ne alemde eğer denk gelirsem senide etiketlerim dostum
  20. C

Razer yorumlarıda bi Okadar olumsuz 😂
Top Bottom