Arama sonuçları: *

1. E

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

bunlardan hangisi
  2. E

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

agalar şimdi olay ne 20 sayfa okumayayım bu instagram postunu nasıl ana sayfana düşürebilirim sepetime ekledim yetrlimidir
  3. E

McDonalds BEDAVA KONUSU 😱

bana da alabilirsin
  4. E

❌İndirim Bitti! EASYSMX X15 HALL EFFECT GAMEPAD TEMU VERGİSİZ 760 TL

bende de aynı yandı ama forza oynarken tuş konbosu yaptım bi kaç ayar değiştirdim mesela titreşimi kapatmışım renkleri kapamışım değişik
  5. E

agalar ben yanlışlıkla bi kombinasyon yapıp gamepadin ışıklarını kapadım klavuzada baktım ama bulamadım bilen var mı nasıl açılır 1733532190 hatta titreşimi falanda kapamışım değişik kombinasyonlarla klavuza çok değişik titreşimi açmak için turbo tuşu ile 3d hareket ettir demiş anlamadım adam...
  6. E

Ben 900 tl ye aldım telefondan giriş yap temaya Mesajlar kısmında promo kod geliyor bazen o şekilde al
  7. E

Manyak iyi titreşimi falan bide Drift atmak falan manyak sarıyor keşke daha önce alsaymışım
  8. E

genel oalrak araştırdım bana 1-1.5k bütçe arasında adam akıllı önerdikleri bi logitech f710 oldu bi de bitdo 8c mi değişik bi ismi vardı onu önermişlerdi ben bunu hem görüntüsünden hemde özelliklerinden dolayı almıştım şuan gayette memnumum 1732976896 hocam bunun driverı varmı bilginiz var mı
  9. E

6 gün önce almıştım tam 10 dakika önce elime ulaştı forza da test ettim manyak iyi ürün titreşim seviyesi vs herşeyi mükemmel
  10. E

İnstadan atabilir misin fotoğraf sana da uygunda emirhanergluu
  11. E

bende o fiyattan aldım alınır çek gitsin bence
  12. E

Profilden mesaj geldi sana kuponumuz bar diye kullan dedim bana ürünleri gösterdi gamepade tıkladım ekstra indirim oldu 1732389980 Bende aynı şekil hiç gamepad ile işim olmaz ne olur ne olmaz canım çeker diye aldım
  13. E

Tr de hiç inceleme olmamasına şaşırdım baya atarım foruma inceleme
  14. E

Bende aldım bakalım siyahından indirim kuponu verdiler 900 Tl civarına denk geldi
  15. E

al gitsin bi ben çıakrtamadım o tarz indirimlerler
  16. E

Buda çok nonni işi gibi duruyor ya
  17. E

Zaten aldıktan 2-3 hafta sonra hevesim geçer benim çokta önemli değil kalitesi arada sırada oyun girerim max ona dayansın yeter 1732321375 https://share.temu.com/rA2Wsx2RtEA Bu nasıl sizce
  18. E

sizce x15 siyah mı daha güzel yoksa beyaz mı x20 nin beyazı çok güzel manyak beğendim ama x15 inde siyahı iyi duruyor gibi beyazına karar veremedim
  19. E

desteğe direk kod verir misiniz mi yazmam gerek
  20. E

fiyat 1560 tl olmuş bida indiirm geldiğinde bende çekeyim bundan o zaman 1732312589 bide bazıları %40 indirim falan yapmış nasıl beceriyorlar internettende baktım ama bulamadım bana sürekli şey geliyor şu kadar alış veriş yap sana 600 tl kupon verek gibi
Top Bottom