Arama sonuçları: *

1. O

🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

Hocam aynen dediğin gibi Nvidia denetim masasından açıyorsun, çok bi test etmedim ghosting ışık sızması ve ölü piksele baktım ölü piksel çıkınca direk paketleyip iade oluşturdum zaten. İade kabul gördü ücret geri yatınca tekrar sipariş edicem o zaman bi sıkıntı çıkmazsa test ederim ama genel...
  2. O

🔥İndirim Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 6.999 TL

Koşulsuz şartsız 14 gün boyunca iade hakkın var zaten sıkıntı yok istersen kapından alıyorlar. Servisle hiç uğraşmaya gerek yok 20 30gün sürer süreç ölü piksel çıkarsa iade et 2 3güne yatiyor para tekrar sipariş verirsin.
  3. O

Bu arada arkadaşlar monitör G-SYNC destekliyor fakat monitör ayarlarından acamiyoruz Nvidia denetim masasından 3D Ayarlar > Genel ayarlar > monitör teknolojisi > G-SYNC olarak seçilmesi gerekiyor Nvidia ekran kartı olanlarda bu ayar gözükmüyorsa driverlerini guncelleyip reset atsın bilgisayara...
  4. O

Lenovo müşteri hizmetleriyle görüştüm g sync özelliği var diyorlar çekilen videolardaki sistemler büyük ihtimal amd ekran kartlı sistem olduklari icın g sync gözükmüyor olabilir dedi bilginiz olsun ben de sipariş verdim şimdi.
  5. O

Haklisin 2 3farkli video izledim monitör özelliklerini açtığında AMD FreeSync gözüküyor fakat G-SYNC gözükmüyor monitör eline ulaştığında kontrol edip bize bilgi verir misiniz.
  6. O

Birkaç kişi almış 1 2güne cevaplarlar herhalde kendi web sitelerinde ocsuz 320hz yazıyor ama bakalım ne kadar doğru fakat tanitim inceleme yapan kanallarda oyun oynanış gayet güzel gözüküyor.
  7. O

Arkadaşlar Kasım indirimlerini bekliyorum komple set dizmek için fakat şuan bu monitörü almak mantıklı mı kasim indirimlerinde daha düşer mi eğer şimdi alırsam test edebilecek sistemim yok.
Geri