Arama sonuçları: *

1. S

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

merhaba hocam ustte videolu sekilde cozumunu sundum. aynı yöntemi uygulayın uygulamaları girişte sıkıntı yaşarsanız 3G kullanabilirsiniz. 1710674291 arkadaşlar bu videoda çözümünü anlattım eğer sosyal medya uygulamaları kotadan harcıyorsa bu çözümü uygulayın uygulamalara girişte sıkıntı...
  2. S

❌İndirim Bitti! Türk Telekom sınırsız sosyal medya + 40 GB internet vergiler dahil 215 TL

youtube paketinde problem yasayanlar mesaj atsin yardimci olurum arkadaslar.
  3. S

limitsiz sosyal medyada problem yasayanlar var mi arkadaslar onerdigim cozume ragmen?
  4. S

su an icin tek cozumu apn ayari yapmak bu cozumu kendim buldum ben surada nasil yapilacagini anlattim
  5. S

Türk Telekom prime kod paylasim

Biletix kodu isteyen yazabilir
  6. S

Merhabalar arkadaşlar espressolab kodu olan var mı?
  7. S

Eyvallah kullanildi
  8. S

Maalesef böyle durumlar çok fazla yaşanıyor telekomda. Btk ya şikayet kaydı oluşturun derim
  9. S

Arkadaşlar APN ise yaramayanlar mesaj atsın yardımcı olcam
  10. S

Deneyen birkaç arkadaş ise yaradigina dair mesaj attı
  11. S

Kodu kullandım hocam ben ihtiyacınız olursa yarın burada paylaşırım kod ben
  12. S

Hocam haftada iki defa espressolabdan kahve alma hakkiniz var küçük boy 1707295052 Espressolab online Dan kahve almak isteyen için indirim kodu KSFYON
  13. S

Eyvallah hocam, benimde hakkım doldu yarın isteyen olursa paylasabilirim kod.
  14. S

Prime kod paylasim için herhangi bir konu bulamadım forum ben de açayım dedim. Biliyorsunuz Migros 1000/200 espressolab da her hafta 2 küçük boy kahve gibi bir çok avantaj var. Kod paylaşımı faydalı olur diye düşündüm.
  15. S

Hocam yalnız reel videoları kotadan düşer sözleşmede de yazıyo bu normal video izleyin 1707286936 Hocam o videoda çözümü sunan benim zaten, ama reels videoları kotadan düşer haberiniz olsun. Normal video açın 1080p de falan öyle deneyin 1707287002 665 mbdan 200 MB düşmüşse ise yaramış demektir...
  16. S

Valla telekomdaki problemli Vodafone da var, ben APN ayarları ile çözdüm ama herkes de calisiyo mu bilmem
Top Bottom