Arama sonuçları: *

1. V

Steam puani (yardim)(acil)

alışveriş yapınca orda kaç puan kazanacağın gösteriyor ama pass alırsan olur mu bilmiyorum
  2. V

Çözüldü✓ E fatura fiyat farkı

Kullanıp 3 ,4 ay sonra alanlarda var Ama nasıl olur bilemiyorum gerisi şans artık
  3. V

Tamamdır çok sağolun iyi günler
  4. V

Gerek kalmadı hocam firma düzeltecek sanırım Hocam kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama şunu da öğrenmek isterim ilerde aynı sıkıntıyı yaşarsam diye Fatura indirimli halden mi kesiliyor yoksa normal fiyatından mı Ayrıca bu gibi fatura sorunlarında firma çözmezse ürün telefon daha...
  5. V

Hocam dediğim gibi 9500 TL altı olması lazım vergi indirimi için o yüzden ben alırken fiyat 9499 lira olarak gözüküyor ben direk satın almadım babam aldı onada sorduğumda o indirim oldu dedi Telefonu kullandım ama sim takmadım Fatura değişikliği olmazsa iade olmasını isterim zaten 9500 TL...
  6. V

saolun konuşucağım
  7. V

eminim firma ismi mobiltek diye geçiyor 1735994272 peki hocam koşulsuz iade kabul ederler mi?
  8. V

takmadım hocam 1735993758 direkt firmayı aradım açmadılar satıcı amazon değil bu arada
  9. V

hocam amazondan 100 tl indirim kuponu kullanılmış bu arada. Telefonda herhangi bir sıkıntı yok şu anlık iadeyi kabul edeceklerini sanmam sizde iade olur mu ?
  10. V

Amazon'dan telefon alırken fiyat 9,499 olarak gözüküyordu fakat faturaya 9599 olarak işlenmiş. Fatura tekrardan işlenebilir mi? Yapmam gereken şeyler nedir? (vergisiz telefon yardımı için almıştım).
Top Bottom