Arama sonuçları: *

1. genc1919

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Sizce bu bir bug mu yoksa bilinçli mi yapıyorlar :)
  2. genc1919

Yardım TEMU İNDİRİM KODU OLAN?

Bulabildin mi kupon indirim vs ?
  3. genc1919

💥 Yurt dışı alışveriş limiti 27 euroya düşürüldü ! 💥

Geçen çiğ köftecide bir takım dayılar “Temu katliyam yapıyormuş Türk’lere sakın almayın” falan diyordu. @ ve Q oğlu, Temu’mu düşman bize, yoksa yurtdışından bir iki parça ürünü çok gören mi? Çıldırmak üzereyim. Bu her konuda fikri olan aklı olmayan kitle yaktı bizi.
  4. genc1919

TEMUDAN NE ALMALIYIM

Aldım ben hocam, iş görüyor performansı gayet iyi. Tek büyük eksik nesne takip etme yok, fiyatının 3-4 katına kadar alternatifi yok TR de 1734432405 Güzel ürün ucundaki lambayı sökünce mikrofon standı da olur 😂
  5. genc1919

TEMUDAN NE ALMALIYIM

Yavaşlasa bile harddiskten daha ucuza geliyor, normalde alınmaz ama fiyatını düşününce beni rahatsız etmedi hocam. Aldığım iyi marka ssdler de yavaşladı
  6. genc1919

Temu 30.05 dolar değerinde alım sorun çıkarır mı?

Aldıktan sonra çark çeviriyordu sanırım bu kesin olarak %100 veriyor mu?
  7. genc1919

Temu 30.05 dolar değerinde alım sorun çıkarır mı?

%100 kredi iadesi hangisi hocam ss atanabilir misin?
  8. genc1919

TEMUDAN NE ALMALIYIM

Bununla ilgili bir konu açmak var aklımda, ben de durmadan yurtdışı alışveriş yapıyorum. Uygun denk gelen şeyleri paylaşabiliriz. Şimdilik bana mantıklı gelenler şunlar Gimbal:https://share.temu.com/PFkZXqbZH1A Endoskop kamera:https://share.temu.com/dElFucflsfA Ssd...
  9. genc1919

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Testte bu şekilde normal mi? Mouseyi normal oynatırken 3000-5000hz hızlı savurunca 7900 falan veriyor. 1732635505 Bir de turuncu ve siyah arasında kaldım. Siyahla yola devam edeceğim sanırım :)
  10. genc1919

Bt var, şarj için usb girişi de var mousenin önünde. Şimdi geldi açtım benimkini. Dongle taşıma zorunluluğun yok hocam
  11. genc1919

Şu şekilde yapabilirsin hocam, mouseyi bluetooth ile bağlarsın, tabi yüksek aktarım hızından feragat etmiş oluyorsun. Şarjdan şarja dongle’a koysan yeter. Bir anlamı kalmaz ama işini görür 😂
  12. genc1919

Kısa bir type c kablo ile çantada taşınabilir ama gidip dışarılarda laptop ile hardcore fps oyunu oynamıyorsa gereksiz olabilir 😂
  13. genc1919

Puan ve derece yükselsin diye piyasanın 5te 1 ine satış yap, (kargo parası, temu komisyonu v.s ellerine ne kalıyor belli değil). Kmlerce öteye yolla ürününü, adam bunu alsın senin kasmak istediğin puanı talan edip iade başarımını mahvetsin. Ne için diye sorarsan 570 TL için. Üründe bir sorun...
  14. genc1919

Taktik olarak kullanılmasın diye detay vermeyeceğim, siparişimdeki bir konudan dolayı ürün iadesi olmadan para iadesi teklif ettiler. Müşteri hizmetleriyle görüşüp bunun satıcıya haksızlık oldunu söyleyip reddettim. Sadece sorunun kaynağı olan durumu karşılayan küçük bir ödeme yeterli olacağını...
  15. genc1919

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Işıklar tuşun üstünde mi altında mı hocam
  16. genc1919

Mesajlar-> Promosyolanlar -> Ekstra indirim
  17. genc1919

Millette ne şans var 🚬
  18. genc1919

Siyah bitmiş düşünce alırım büyük ihtimalle. Hissiyatı ve konforu nasıl? orjinal keycapsler gibi hissettiriyor mu?
  19. genc1919

Bak bu tam olmuş işte :D keycaps linki var mı
Top Bottom