Arama sonuçları: *

1. O

Temu gönderisi hakkında

Desteği yinede zorla biraz benim kargo 3 4 gün kadar havaalanında bekledi gümrüğe vermediler gün içinde 4 5 kere yazınca verdiler gümrüğe 1 saat sonramı ne
  2. O

Temu gönderisi hakkında

Kargonun kaybolması çok düşük ihtimal benimki 14 ünde geldi dediğin gibi ben 1 inde verdim 3 4 ünde verenlerin kargosu benden de önce teslim edilmişti 1731678464 Ürünler sıkıntısız geldi ama onu dert etme en küçük sorundada zaten kendileri diyorki ürün sizde kalsın parasını iade edelim diyorlar
  3. O

Temu gönderisi hakkında

Aliexpress acayip bir yoğunluk olmadığında daha hızlı teslim ediliyor 1 haftada teslim ettiklerini hatırlıyorum
  4. O

Temu gönderisi hakkında

Temu bir tık yavaş bazılarınada çok hızlı gelmiş ben ayın 1 inde sipariş vermiştim 14 ünde dün teslim ettiler ama mouse iyi baya eski mouse çok kötüydü benim
  5. O

Temu Siparişim Ne Durumda

Aras mi MNG mi
  6. O

Temu gönderisi hakkında

Temu bazen güncelleme yapmıyor desteği günde birden fazla kere darlarsan işleri hızlandırıyorlar ama önce türk müşteri temsilcisi ile görüşmek istiyorum de ben öyle yaptım yardımcı oldular kargo dün elime ulaştı 1731678017 Benimki MNG ydi ama
  7. O

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Şarj istasyonu aynı zamandan dongle
  8. O

Ajazz aj159 apex içindeki etiket farklı yerde

Hangi etiketler yanlış yerde veya sökülmüş resim ile belirtebilirmisiniz benim mouse da yarın veya cuma günü gelicek karşılaştırma yapayım
  9. O

TEMU ALIŞVERİŞİM HALA GELMEDİ

Hocam benimde aynı şekildeydi baya bir darlarsanız desteği yapıyorlar bir şeyler heralde bende işe yaradı heralde en azından
  10. O

Benimki bu duruma geçti ama MNG nin kendi sitesinde daha bize teslim edilmedi diyor yarın MNG ye verirler inşallah
  11. O

Zorlayın biraz müşteri temsilcilerini işe yarıyor
  12. O

Sizde herhangi Bir değişiklik olmadımı
  13. O

Benim ürünler gümrükleme tamamalanıdan gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı ya geçti bence bizimkileri bugünde kargoya vermiycekler
  14. O

Eğer iki kere bantlanmış ise bence hakkınız var
  15. O

Ürün elime iyi şekilde ulaşırsa sıkıntı çıkarma ise iade almayı düşünmüyorum ama ben 1731415701 Bugün verileceğini zannetmiyorum bence ikimizinkide yarın verilir 1731415796 Birde eline ulaşan kişilere sormak istiyorum hepinizde kutu iki keremi bantlanmıştı
  16. O

Yok mavi apex ayın 1 inde vermiştim daha yeni geçti gümrükten çok yavaştı benimki 1731415630 Son olarakda legal mi yada illegalmi bilmiyorum o tartışılır ama sonuçta ürün kullanılmış oluyor eğer iki kere bantlanmış ise başka bir forumda gördum desteğe yazınca iade yapıyorlarmış
  17. O

Baya bir darladim temunun müşteri temsilcilerini gümrükleme başlamış 1 saat sonra bitmiş yarın verirler heralde MNG ye
  18. O

Temudaki Müşteri temsilcilerinin IQ Su 3 olmalı ya
  19. O

Bunların mantığını anlamıyorum ben adamların kargosu uçaktan indikten 1 dk sonra gümrüğe vermişler ertesi gün çıkmış benimki neden 2 gündür hava alanında bekliyor darlıyıcam bu temuyu
  20. O

Normalde çoğu kişide kargo havalimanına indiği gün direk veriyorlar gümrüğe benimkini dün indi vermediler bugün de vermediler müşteri hizmetlerine bağlanıyorum aynı şeyi söyleyip söyleyip duruyor 1731345192 İnşallah benim mouse da sizin klavye gibi olmaz 1731345194 İnşallah benim mouse da...
Top Bottom