Arama sonuçları: *

1. sezer3636

💂‍♂️ Almanya, Türk Erkekleri Ordusuna Alacak! 🔥 100.000 ₺ MAAŞLI! 🔥

Hitler ATAmız Berlin yuvamız. Alman Ülkü ocaklarından sevgiler. 🐺🐺🐺 (k9 bulamadım)
  2. sezer3636

Adamsın Amazon adam...

Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂
  3. sezer3636

🔥İndirim Ailexpress bu konuda birbirimize yardımcı olalım lütfen

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_uiqXqS
  4. sezer3636

Ana Konu Aliexpress Kes Onu Kampanyası Yardımlaşma

Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_uiqXqS
  5. sezer3636

Yardım Amazon JP hakkında yardıma ihtiyacım var.

Japonya da da heralde vergi sistemi vardır onu ekleyerek bu fiyata satıyorlar. Dolar kuruyla 6200tl ye satıyor adamlar. yani bu kartın dolar kuruyla gerçek fiyatı bu. Yurt içinde ise 10k geriye kalan 4k yı bizim satıcıların aç gözünü doyurmak için ödüyoruz.
  6. sezer3636

Heyecanlanmayın arkadaşlar. 😂😂 6800 yazıyor ama 6600xt geliyor. her şey dahil 7800tl ye denk geliyordu. Kartıma kur oynamasından dolayı 150 lira fazladan yansıdı.
  7. sezer3636

İndirim oluyor ara sıra. Anında kaptım ben de 😊
  8. sezer3636

Amazon.jp rx 6600xt siparişim tamamlandı mı?

Para kesildi. Sanırım hayırlısıyla tamamladık siparişi. Çok teşekkür ederim. Yalnız kur oynamasından dolayımı bilmiyorum 150 tl yaklaşık fazla kesmiş. Olsun yine de tr ye göre ucuz :)
  9. sezer3636

Çok sağolun peki benden ödeme yapınca şifre falan istemedi normal mi? Sadece kart bilgilerimi girdim cv kodu olsun mobil onay kodu olsun almadı visa vakıf kart.
  10. sezer3636

Arkadaşlar tecrübesi deneyimi olan yardımcı olursa sevinirim. Amazon.jp den şimdi bilgilerimi eksiksiz olarak doldurup siparişimi oluşturdum. Siparişiniz alındı dedi ama. Kartımdan sadece 0.01tl çekilmiş amazon.jp adına. Bundan sonra ki süreç nasıl işleyecek?
  11. sezer3636

Amazon yurtdışından ekran kartı alınırsa vergi ödenir mi?

İyi bir ekran kartı alacağım 470 euro falan. Prime üzerinden ücretsiz teslimatla gelecek ama vergiye tabii mi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
  12. sezer3636

Amazon japonya neden bu kadar ucuz alınır mı?

japonyada herkes kitap okuyor. herkesin elinde tuşlu telefon var. diye yalan uyduruyorlardı ya o sebepten belki :D birkaç alışveriş yapan gördüm sorun yaşamamışlardı.
  13. sezer3636

Banggood'dan Aldığım Klavye 4 Gündür Aynı Durumda

valla ben 3 ay beklediğimi hatırlıyorum bir parçaya bir parçada siparişimden 20 gün sonra elimde olmuştu.
  14. sezer3636

Banggood'dan Aldığım Klavye 4 Gündür Aynı Durumda

Yurt dışı gönderim kargo takipleri çok kötü oluyor. Aliexpreste bir defasında kargo ptt' gelince kargo adrese ulaştı şeklinde görünmüştü. hep muammaydı gelene kadar :)
Top Bottom