Aynısını amazon japonyada yaşadım. Ürüne 485 dolar ödemiştim. 20 dolar hesabıma geri yansıtmışlardı. Adamlar gerçek müslüman ticaretini yapıyor 😊 bizde müslümanız diye geçiniyoruz kimden ne koparırız halinde 😂
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
https://a.aliexpress.com/_uiqXqS
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
https://a.aliexpress.com/_uiqXqS
Japonya da da heralde vergi sistemi vardır onu ekleyerek bu fiyata satıyorlar. Dolar kuruyla 6200tl ye satıyor adamlar. yani bu kartın dolar kuruyla gerçek fiyatı bu. Yurt içinde ise 10k geriye kalan 4k yı bizim satıcıların aç gözünü doyurmak için ödüyoruz.
Heyecanlanmayın arkadaşlar. 😂😂 6800 yazıyor ama 6600xt geliyor. her şey dahil 7800tl ye denk geliyordu. Kartıma kur oynamasından dolayı 150 lira fazladan yansıdı.
Para kesildi. Sanırım hayırlısıyla tamamladık siparişi. Çok teşekkür ederim. Yalnız kur oynamasından dolayımı bilmiyorum 150 tl yaklaşık fazla kesmiş. Olsun yine de tr ye göre ucuz :)
Çok sağolun peki benden ödeme yapınca şifre falan istemedi normal mi? Sadece kart bilgilerimi girdim cv kodu olsun mobil onay kodu olsun almadı visa vakıf kart.
Arkadaşlar tecrübesi deneyimi olan yardımcı olursa sevinirim.
Amazon.jp den şimdi bilgilerimi eksiksiz olarak doldurup siparişimi oluşturdum. Siparişiniz alındı dedi ama. Kartımdan sadece 0.01tl çekilmiş amazon.jp adına. Bundan sonra ki süreç nasıl işleyecek?
japonyada herkes kitap okuyor. herkesin elinde tuşlu telefon var. diye yalan uyduruyorlardı ya o sebepten belki :D birkaç alışveriş yapan gördüm sorun yaşamamışlardı.
Yurt dışı gönderim kargo takipleri çok kötü oluyor. Aliexpreste bir defasında kargo ptt' gelince kargo adrese ulaştı şeklinde görünmüştü. hep muammaydı gelene kadar :)