Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım DualSense PC bağlamak için kablo önerisi

Dostlar selam, Bluetooth aparatı aldım titreşim ve diğer işlevler çalışmadı bu sebepten dönüştürücü aldım ama bu da temassızlık yapıyor oyun içinde sürekli git gel yapıyor. Temassızlık yapmayacak Type-C USB-a kablo önerisi olan var mı? Bütün fonksiyonlarını kullanmak istiyorum.
  2. zerolite

PS2 ikinci el ne kadar verilmeli?

Dostlar selam, PS2 fat kasanın görünüşü oldum olası hoşuma gidiyor. Odamdaki rafıma koyup sergilemek istiyorum ama aynı zamanda çalışır bir durumda olursa da daha güzel olur, sizce en fazla ne kadar verilmeli?
  3. zerolite

15 bin TL robot süpürge önerisi

Dostlar selam, ev işlerinde kolaylık olsun diye robot süpürge almayı düşünüyorum ancak ne alabileceğimi bilmiyorum 15bin civarında alabileceğim en iyi ürün ne olur bilen var mı? Çok araştırdım ama hepsinde bir problem oluyor.
  4. zerolite

Vozolbuhar güvenilir mi?

Dostlar selam, aşağıdaki ürünü almak istiyorum ama site güvenilir mi emin olamadım bilginiz var mı? https://www.vozolbuhar.com/parca/vozol-20000-vzbull/
  5. zerolite

Minecraft premium en ucuz nasıl alınır?

minecraft premium en ucuz nasıl alınır? 10tl lik hesaplardan vs bahsetmiyorum bildiğin java üyeliği alacağım.
  6. zerolite

Temu 2700 kupon gerçek mi?

Dostlar selam, Temu alışveriş yaparsam 2700₺ lik kupon verecekmiş ama bunun alt limiti vs oluyor mu gerçek mi ?
  7. zerolite

Yardım Boyner için cashback veren bir yer var mı?

Dostlar selam, Boyner’den alışveriş yapacağım cashback kampanyası var mı bildiğiniz?
  8. zerolite

Sportrun orijinal ürün mü satıyor?

Dostlar selam, harley davidson bot alacağım ve diğer sitelerden 1000₺ ucuza satıyor. Güvenilir mi? Pazaramada satış yapıyor daha da işkillendirdi o yüzden
  9. zerolite

Yardım Vizyon bilgisayar güvenilir mi?

Dostlar selam, aşağıdaki monitörü alacağım ama güvenilir mi emin olamadım bilginiz var mı ...
  10. zerolite

Yardım Kumtel minibuzdolabı iyi midir?

Dostlar selam, dubleks evin üst katına küçük bir buzdolabı almak istiyorum ama sesli mi sessiz mi çalışır emin olamadım, mutfağın yanında direkt bir oda bulunuyor ve uyurken çok ses yapsın istemiyorum...
  11. zerolite

Yardım Temu referans paylaşılan bir konu var mı?

Dostlar selam, sanırım direkt üye olmaya gerek yok linkten tıklasak yeterli bunun için bir konu var mı?
  12. zerolite

Yardım 16-17bin TL için alınabilecek en mantıklı televizyon önerisi

Dostlar selam, genel olarak amazon,netflix vb şeyler kullanıyorum. Tabii TV kanalları da olması önemli bu bütçede alınabilecek en mantıklı TV nedir?
  13. zerolite

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Alınır mı?

Dostlar selam, iphone 11 ile kullanmak istiyorum. alternatif önerisi olan var mı? apple müzik ile müzik dinlerken ileri geri atlama vs yapabilir miyim bilgi verebilecek var mı?
  14. zerolite

Yardım Xiaomi Redmi Watch 5 Active Akıllı Saat nasıldır?

Iphone 11 ile tam performans kullanabilir miyim? birde genel özellikleri hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? mesela apple muzik ile kullanabilir miyim vs vs. https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-watch-5-active-akilli-saat-xiaomi-turkiye-garantili-sesli-gorusme-ozellikli-p-855317237
  15. zerolite

Yardım Koton garantipay ile ödeme sorunu

Dostlar selam, Koton uygulaması üzerinden garantipay ile alışveriş yaptım ve onayladım. Parayı çekmesine rağmen siparişi oluşturmadı mail attım ama yapabileceğim başka bir şey var mı? daha önce başına gelen var mı?
  16. zerolite

Yardım Kotonda cashback veren uygulama var mı?

Kotonda cashback veren uygulama var mı?
  17. zerolite

Yardım Amazon Prime indirimleri saat kaçta bitecek?

Direkt olarak 00.00 da mı bitecek yoksa belirli bir saati var mı?
  18. zerolite

Yardım Pirateswap item takaslarken hata veriyor

Dostlar selam, bıçağımı takaslamaya çalışıyorum ancak böyle bir hata veriyor ve canlı desteğe yazdığımda da pek canlı olduğunu görmüyorum kimse dönüş yapmıyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?
  19. zerolite

Yardım Skinsmonkey güvenilir mi?

Dostlar selam, skinsmonkey güvenilir mi? bıçak takaslamayı düşünüyorum ama böyle bir yorum gördüm başka forumlarda kullanan ve deneyimlerini paylaşacak birileri var mı?
  20. zerolite

Yardım CS2 trade sitesi önerisi

Dostlar selam, elimde bir bıçak var ve bunu trade sitesinden eş değer bir item ile takas etmek istiyorum. En iyi hangi siteyi tercih edebilirim? Eşya;
Geri