Dostlar selam, Bluetooth aparatı aldım titreşim ve diğer işlevler çalışmadı bu sebepten dönüştürücü aldım ama bu da temassızlık yapıyor oyun içinde sürekli git gel yapıyor. Temassızlık yapmayacak Type-C USB-a kablo önerisi olan var mı? Bütün fonksiyonlarını kullanmak istiyorum.
Dostlar selam, PS2 fat kasanın görünüşü oldum olası hoşuma gidiyor. Odamdaki rafıma koyup sergilemek istiyorum ama aynı zamanda çalışır bir durumda olursa da daha güzel olur, sizce en fazla ne kadar verilmeli?
Dostlar selam, ev işlerinde kolaylık olsun diye robot süpürge almayı düşünüyorum ancak ne alabileceğimi bilmiyorum 15bin civarında alabileceğim en iyi ürün ne olur bilen var mı? Çok araştırdım ama hepsinde bir problem oluyor.
Dostlar selam, aşağıdaki ürünü almak istiyorum ama site güvenilir mi emin olamadım bilginiz var mı?
https://www.vozolbuhar.com/parca/vozol-20000-vzbull/
Dostlar selam, harley davidson bot alacağım ve diğer sitelerden 1000₺ ucuza satıyor. Güvenilir mi? Pazaramada satış yapıyor daha da işkillendirdi o yüzden
Dostlar selam, dubleks evin üst katına küçük bir buzdolabı almak istiyorum ama sesli mi sessiz mi çalışır emin olamadım, mutfağın yanında direkt bir oda bulunuyor ve uyurken çok ses yapsın istemiyorum...
Dostlar selam, iphone 11 ile kullanmak istiyorum. alternatif önerisi olan var mı? apple müzik ile müzik dinlerken ileri geri atlama vs yapabilir miyim bilgi verebilecek var mı?
Iphone 11 ile tam performans kullanabilir miyim? birde genel özellikleri hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? mesela apple muzik ile kullanabilir miyim vs vs.
https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-watch-5-active-akilli-saat-xiaomi-turkiye-garantili-sesli-gorusme-ozellikli-p-855317237
Dostlar selam, Koton uygulaması üzerinden garantipay ile alışveriş yaptım ve onayladım. Parayı çekmesine rağmen siparişi oluşturmadı mail attım ama yapabileceğim başka bir şey var mı? daha önce başına gelen var mı?
Dostlar selam, bıçağımı takaslamaya çalışıyorum ancak böyle bir hata veriyor ve canlı desteğe yazdığımda da pek canlı olduğunu görmüyorum kimse dönüş yapmıyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?
Dostlar selam, skinsmonkey güvenilir mi? bıçak takaslamayı düşünüyorum ama böyle bir yorum gördüm başka forumlarda kullanan ve deneyimlerini paylaşacak birileri var mı?