Arama sonuçları: *

1. freygasm

🛎️PRIME GAMING RIOT ÖDÜLLERİ KALKIYOR 🛎️

🛎️ Riot Games, Prime Gaming ile olan anlaşmalarının Mart 2024'te sonlanacağını açıkladı. Bu tarih itibarıyla artık hiçbir Riot oyunundan kapsül verilmeyecek. Sanırım amazon prime gaming servisini tamamen bitirecekmiş...
  2. freygasm

Öneri TRENDYOL AZERBAYCAN İNDİRİMİ ÇALIŞMAYANLAR DOLUŞSUN

Trendyol %40 indirim apple cihazlarda olmuyor sanırım bunun için; LD9 player ile sipariş verebildim Buradan ayarlara girin. Sonra dili azerbaycan yapıp Türkçeyi silin. Sonrasında trendyola giriş yaptığınızda kullanabileceksiniz kuponu. DİPNOT; KART VE ADRES BİLGİLERİNİ HESABA EKLEYİN ÖNCESİNDE...
  3. freygasm

🔥İndirim HEPSIBURADA PREMIUM KARGO BEDAVA

Hepsiburada premiumda 25tl üzeri siparişlerde kargo bedavaydı, Amazon Prime zamına tepki olarak Hepsiburada Premium kargo bedava kampanyasındaki alt limiti kaldırdı. Yani artık 1TL alışveriş yapsanız dahi kargo parası ödemiyorsunuz. Açıldı mı konusu bilmiyorum ama haberi olmayanlar da...
  4. freygasm

Yardım Amazon kulaklık iade politikası?

Aklımda bi kulaklık var, denemek istiyorum ama deneme fırsatım yok. Amazon satıcılı ürünlerde bunu yapmam mümkün mü? Satın aldıktan sonra beğenmedim diye iade edebiliyor muyum?
  5. freygasm

Yardım Asus fatura olmadan garanti-servis kabul ediyor mu?

Soru başlıkta, faturam kayıp ama garantim devam ediyor sorgulama yaptığımda.
Top Bottom