Arama sonuçları: *

1. K

Pckolik sistem aldım 6/7 gün oldu gelmedi şimdide sitesine bile giremiyorum

Arkadaşlar sistem sipariş eden oldumu geçtğimiz hafta içinde eline ulaşan oldumu şimdide site gitti neler oluyor anlamıyorum açıkcası
  2. K

Pckolikten 5 gün önce sipariş verdim hala hazırlanıyor da ne zaman kargolarlar

Arkadaşlar 5 gün önce sipariş verdim ne zaman ararsam hazırlanıyor o bu bi sistem kaç ginde toplanır herhangi bi yoğunluk yoktu o bu değildi youtuber sistem paylaştı toplu yolluyorlar dicem oda yoktu neden bu kadar gecikiyor ? Ne zaman gelir sizce
  3. K

Win 10 key sayfası önericek varmı güvenilir

Arkadaşlar hangi sayfadan alınır güvenilir
  4. K

pckolik sitesi güvenilir mi? arkadaşlar

razer mouse alıcam arkadaşlar orda biraz daha ucuz sizce alınır mı? bu siteden
  5. K

Minnigtedarik diye bir site var güvenilir mi?

Arkadaşlar normale göre ucuz ekran kartları var güvenilir mi?
  6. K

Arkadaşlar 20k parayla minnig yapmalıl ekran kartları önere bilirmisiniz

Şimdilik 20k arkadaşlwr sonradan artıcak kaçtane almam gerekiyor ekran kartı hangilerini almalıyım
  7. K

Bilişim port güvenilir mi?

Arkadaşlar ilk defa gördüm bu siteyi güvenilir mi?
  8. K

Media mark kaç günde ürün göderiyor ?

arkadaşlar ayın 14 ünde kulaklık aldım kaç günde gönderirler alışveriş yapan varmı?
  9. K

Itopya sipariş iptali

Arkadaşlar ıtopyadan sipariş verdiğim ürünü iptal edicem edersem param ne zaman yatar ve bir problem çıkmaz degilmi.
  10. K

Itopya dan son 1-2 haftada ürün alan varmı

Arkadaşlar pazar günü sipariş verdim hala kargoya çıkmadı ups ne zaman getirir belli değil. Son zamanlarda sipariş veren varmı ne kadar sürede geliyor felan ?
  11. K

Itopya hazırlanma süreci

Arkadaşlar pazar günü itopyadan anakart aldım ve hâlâ hazırlanıyor diyor ne zaman hazırlanır ne zaman kargoya verilir bilgisi veya yakınlarda sipariş eden varmı
  12. K

Yardım Acil bi bakarmısınız

Arkadaşlar böyle diyor ama hesaptan parada çekmedi pek anlamadım
  13. K

Depopark güvenilir mi?

Arkadaşlar dün baya araştırdım güvenilir gibi sizce almalımıyım burdan sizde ufaktan bir bakarmısınız güvenilir mi?
  14. K

GittiGidiyor satın alma problemi

Ürünlerde sadece kredi kartı seçeneği var bende ise bana kartı var seçim yapamıyorum ve banka kartı bilgilerimi girdiğim zaman kabul ediyor ödeme yaptığım zaman “ödeme gerçekleştirilemedi” diyor ne yapmam lazım
Geri