Arama sonuçları: *

1. HENRYWİTCHER

Yardım Rks nitro pro yedek batarya lazım

Bimden rks nitro pro aldım bu model için fiyat performans yedek batarya arıyorum yedek batarya nasıl olmalı bilmiyorum patlama ısınması gibi şeyler okudum tavsiyelere açığım Abdullahdaki bisiklette kullanılan hangisi acaba hala video gelmedi onada
  2. HENRYWİTCHER

Öneri RKS NİTRO PRO EL GAZI ÖNERİ UYUMLU

Görseldeki rks nitro pro aldım elektrikli bisiklet buna uyumlu el gazı arıyorum motorlar da olandan değil parmaklı olandan kullanan varsa link atabilir mi ?
  3. HENRYWİTCHER

Yardım Rks nitro pro Gaz kolu ve hidrolik fren tavsiye

rks nitro pro alınır mı fiyatı fena değil BİMDEN ALICAm kullanan varmı ? Fotoğraf ekledim 22.900 tl 1744992176
  4. HENRYWİTCHER

Kulaklık padi garantiye girermi

G735 logitech marka kulaklık kullanıyorum zamanla sararma yaptığı için pad istedim teknik servisden fakat önce 900 tl istediler şikayet vardan yazinca en son 700 tl dediler dışarıda en ucuz bu ürüne ait hem pad ve mikrofon ile satan site var 359 tl bu teknik servisi hakem heyetine şikayet etsem...
  5. HENRYWİTCHER

Garanti servisi ücreti istiyor

Meraba vakit ayırıp okuyup yardımcı olanlara teşekkürler, G735 kulaklık kullanıyorum yaklaşık 1 senedir beyaz bi kulaklık olduğu için sararma söz konusu bende teknis servisinden kulaklık süngeri ve padi istedim stok olmadını logitech e yazmamı istediler,yazdımda logitech de sağolsun lafı...
  6. HENRYWİTCHER

Yedek parça yok deniyor

Selam MediaMarkt’tan satın aldım bir sene önceki G 735 logitech marka ürün için yetkili servisten yedek parça istedim fakat yedek parça bulundurma zorunluluğu olmasına rağmen ne ürün ne de yedek parça olmadıklarını söylediler olmayan yedek parça için ürün iadesi veyahut da muadil ürün ile...
  7. HENRYWİTCHER

Amazondan ekran kartı alamıyorum

Amazon satın almada sorun yaşayan oldumu aldım ürün pahalı olduğu için iptal oluyor şüpeli işleme giriyor ürünü alamıyorum bi türlü müşteri hizmetleri aradım da düzeltme oluyor mesajı geliyor ama aynı hatayı alıyorum yokmu bunun çözümü hane başına düşen elektronik ürün alma sınırı varda diyorlar ?
Geri