Arama sonuçları: *

1. Splixson

Shopier satışına vergi ödemek

sattığım şeylerin parasını çekip vergisini ödemek zorunda mıyım veya farklı bir sistem mi var
  2. Splixson

Discord Nitro aboneliği play storda görünmüyor

geçen ay play stordan kampanya olarak bedava dc nitro aldım (yıllık) şuanda iptal edemiyorum abonelikler kısmında çıkmıyor sürekli karttan para çekme talebi yolluyor ödemez isem ne olur 1712434147 yada var mı bunun çaresi tilt oldum gece gece
  3. Splixson

hangi bilgisayar almalıyım

birisi rx480 li i7 980x diğeri 1050ti lı g4560 işlemcili valorant cs pubg ets vb. oynanacak
  4. Splixson

F/p Vr gözlük Önerisi

oculus falan değil sadece ekranı göstersin kafayı dööndürünce sağa sola dönnsün assetto corsada falan kullanabilcek bir vr gözlük var mı?
  5. Splixson

Eski kitaplara kaç para verirler

çok fazla eski kitap var hespini hurdacıya versem kilosuna ne kadar verir hepsi okul kitabı
  6. Splixson

Skinrank.net güvenilir mi?

skinrank.net diye bi site var yabancı bi arkadaş bu siteye girmem için yalvardı yalvardı (eldiveni satıcam) sizce steam hesabımla giriş yapmalımıyım
  7. Splixson

İtem alım satımı ile ilgilenenleri nerdenn bulabilirim

cs2 item alım satanları nerden bulabilirim veya ilgilenen varsa bana ulaşabilir mi
  8. Splixson

Cs2 İtem alım satım yapan adamları nerden bulurum

cs 2 eldiven satıcam kral yılanı görevde kullanılmış ilgilelnen kişileri nerden bulabilirim yada ilgilennen varsa yazabiliri
  9. Splixson

Bu İtemi kaç tl ye koymalıyım

cs den bunu çıkardım kaç tl den satmalıyım şuanda yanlış hatırlamıyorsam 11500 tl falandı sizce kaçtan satılmalı %10 eksik fiyattan satmayı düşünüyorum
  10. Splixson

Cs2 Ürünlerini nakite çevirmek

bynogame gibi uygulamalar çok fazla komisyon alıyor steam kuru üzerinden bu itemleri nereden satabilirim nakit olarak çekicem
  11. Splixson

Ortalama T-shirt Maliyeti

tekstilcilerden ortalama bir t-shirt sweatshirt hoodie gibi ürünlerin oratlama maliyeti nedir tekstilci arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi
  12. Splixson

Okulda ticaret yasak mıdır?

okulda pazarlamayı yapıp, çıkışta anahtarlık gibi küçük şeyler satsam sıkıntı olur mu
Top Bottom