Arama sonuçları: *

1. Savaş Satış

Öneri R-GOL.com güvenilir mi??

Eldivenim eskimişti kaleci eldiveni bakıyordum bir site dikkatimi çekti.750 liralık eldiven 550 liraydı diğer eldivenlerde öyle ucuz.Yorumlara baktığım ise yabancıydı ama olumluydu site yabancı ama TL ile gösteriyordu.R-GOL.com güvenilir mi?? https://www.r-gol.com/tr
  2. Savaş Satış

Adidas Hızlı Kargo Ne Zaman Gelir

Merhaba.dün Adidas ın sitesinden AL RİHLA top aldım ve sipariş ederken Hızlı Teslimat ı seçtim 6 mayıs yazıyordu 17:00 20:00 saatinde gelcek yazıyordu sabah 6 da baktım hala aynıydı.Hazırlanıyor yazıyordu hala aynı ve İşlendi yazıyor kargoya verilmedi.Ne zaman kargoya verilir
  3. Savaş Satış

Ups Kargo Ne Zaman Gelir

Merhaba.İntersport Dan Krampon Sipariş Etmiştim Ve Ups Kargo İle Bugün Saat 8:22 De Dağıtıma Çıktı.4 Buçuk Saat Oldu Hala Gelmedi.Hangi Yolda Tam Nerede Olduğunuda Göremiyorum.Kargo Ne Zaman Gelir?
  4. Savaş Satış

200 250 300 TL Glock 18 (Oyuncak) Önerisi

Selamun Aleyküm.Bayram Harçlığım İle Glock Almak İstedim Ve Hangi Glocku Alacağımı Bilemedim.İstediğin Glock 200 250 300 Tl Arası Olsun Ama Kaliteli Olsun Susturuculu Olsa İyi Olur Ama Onsuda Olur Ve Sıktığımızda Sürgüyü Birdaha Çekmicem Gerçek Gibi Ve Geri Tepsin O Olmazsa Sıkınca Süngü...
  5. Savaş Satış

Oyuncak Glock 18 Nasıl

Selamun Aleyküm.Bayramdan Topladığım Paranın Birazını Harcamak İstedim.Ve Düşündüm Bunu Almak İstiyorum GLOCK 18 Ama Silahın 1 Kere Sıktıktan Sonra Yine Sürgüyü Çekmem Gerekiyormu Veya Şarjör Bittiğinde Silahın Sürgüsü Geride Kalıyormu Gibi Gibi Şeyler Sormak İstedim.Silah Bu Rengine Takmayın...
Geri