Arama sonuçları: *

1. Bthn_Klkc

Ürün İadesi için Alınan Mağazaya mı Gidilmeli

Herkese selamlar sevgiler. Bir ürün aldım Vatan Bilgisayar'dan iade gerçekleştirmem gerekiyor. Ama aldığım mağaza uzakta, stokta sadece orada vardı o yüzden ordan almıştım illa oraya mı gitmem gerekiyor yoksa benim evime yakın yerdeki mağazaya gitsem iade alırlar mı? Bilgilendirirseniz sevinirim...
  2. Bthn_Klkc

Öneri 25K-30K Arası Laptop veya Kasa Önerisi

Herkese hayırlı geceler dilerim. 15-20 gün sonra işe başlayacağım ve laptop ya da kasa toplamayı düşünüyorum. 25-30K arasında önerebileceğiniz birşeyler var mıdır acaba? Cevaplarınızı bekliyorum, hayırlı geceler dilerim.
  3. Bthn_Klkc

Vergisiz Telefon Son Durum

Herkese selamlar sevgiler. Altta bırakmış olduğum ekte görüldüğü üzere hata falan diyor bu sistemden kaynaklı mı yoksa başvurum iptal mi oldu bilgisi olanlar bir bilgi verirse sevinirim. İyi forumlar dilerim.
  4. Bthn_Klkc

Samsung Evo Plus Hafıza Kartı İyi midir ?

Aşağıda linkini verdiğim Samsung'un sd kartı iyi mi sizce almaya değermi bir yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür eder iyi forumlar dilerim...
  5. Bthn_Klkc

Vergisiz Telefon IMEI Numarası Hakkında Bilgi

Herkese tekrardan merhabalar. Vergisiz telefon mevzusundan yararlanarak telefon sipariş ettim trendyoldan fatura çıktı ama telefon çift sim, faturada ise tek IMEI yazıyor. Başvuru yaparken tek imeiyi seçsem bir sorun olur mu ?
  6. Bthn_Klkc

Öğrenci Vergi İndirimi Gerçekten Veriliyor mu?

Herkese merhabalar. Öğrenci Vergi indiriminden yararlanıp telefon almak istiyorum ama gerçekten bu vergi iadesi yapılıyor mu. İşte bahane falan üretip iade etmeme gibi bir durum var mı bilgisi olanlar bir yardımcı olabilir mi acaba. Tereddüt ediyorum çünkü para iadesinin olmamasından eğer vergi...
  7. Bthn_Klkc

Rampage V900s 2. El Alınır mı?

Herkese tekrardan merhabalar arkadaşlar. 2. el bir tane Rampage v900s direksiyon seti buldum ama freni direksiyon modunda çalışmıyormuş xbox kumandası olarak seçince çalışıyormuş. Sizce bu bozuk mu oluyor yoksa ayar çekilmesi mi gerek? Alınır mı sizce. Maalesef bütçem ancak buna yetiyor. İyi...
Geri