Arama sonuçları: *

1. eyupseker

Sakal İçin Tıraş Makinesi Önerisi

300-400TL civarı, sakal için önerebileceğiniz tıraş makinesi var mıdır?
  2. eyupseker

500TL Civarı parfüm önerisi

500-600, en fazla 700tl olacak şekilde erkek parfüm önerileriniz nelerdir?
  3. eyupseker

Watsons sahte parfüm satabilir mi?

https://www.watsons.com.tr/versace-blue-jeans-erkek-sprey-parfum-edt-75-ml/p/BP_133590 Bu ürünü almayı düşünüyordum. Biraz araştırınca watsons, gratis hakkında bir çok sahte parfüm şikayeti olduğunu gördüm. bkz : https://www.sikayetvar.com/watsons/sahte Sizce bu site(ler)de satılan parfümler...
  4. eyupseker

Aldığım nike ayakkabı için vergi ödeyecek miyim?

Ayakkabıyı aldım, kartımdan gerekli miktarda çekildi. Fakat şu an sipariş kısmında böyle bir şey gözüküyor: Burada yazan tahmini vergiyi, ayakkabı gelince ödemem gerekecek mi?
  5. eyupseker

HepsiBurada 250tl üzeri alışverişte geçerli bir indirim var mı?

HepsiBurada'dan 251tl lik bir alışveriş yapacağım. Bütçem 200tl. 250tl üzerine geçerli herhangi bir indirim var mı şu anda?
  6. eyupseker

Bu parcalarin hepsini ne kadara satabilirim?

Kulakligimi upgrade etmek istiyorum ve bu yüzden kullanmadığım eşyaları satacagim. Sizce aşağıdaki listedeki parçaların hepsi kac tl civarı satabilirim? -----Kingston DT20 32GB Usb Bellek. - Hiç kullanılmadı. 28ay garantisi var. -----Usb çoklayıcı (4 lü) -30tl ye almıştım. Hiç kullanmadım...
  7. eyupseker

Gamegaraj ın Güvenilirlik Seviyesi

Gamegarajin güvenilirlik seviyesi? Ailem güvenmiyorda yorumları göstermem gerek. Biraz boş konu kusura bakmayın lütfen.
  8. eyupseker

baskiyap.com Güvenilir midir?

https://www.baskiyap.com/ Bu siteden bir takım şeyler sipariş etmek istiyorum (30TL) Güvenilirliği hakkında bilginiz var mı?
  9. eyupseker

Alfais Kablo Konusunda iyi midir?

https://ty.gl/xlfpaycx ?
  10. eyupseker

Trendyol bug a girdi!

İndirim kuponu kılıflarda kullanılamıyor yazıyor ve aynı zamanda kullanabiliyorum. Siz de var mı böyle bir şey kontrol edin! Ben kaçırmam bu bug u
  11. eyupseker

Trendyol MH ile konuşmalarım

MH ye bağlanma sebebim fake hesap konusuydu. 1. Kişi: 2. Kişi: Ne düşünüyorsunuz? @kAAnŞ @ByEfe04 @terebayt @Selimhan
  12. eyupseker

Trendyol sadece koleksiyondaki şeyler mi alınıyor?

Ana konuya yazdım ama karışıklıktan görülmedi herhalde. Eğer para gelirse sadece koleksiyondaki şeyleri mi alabiliyoruz yoksa istediğimiz şeyi mi alabiliyoruz?
  13. eyupseker

Redmi note 8 1400TL alınır mı?

Xiaomi Redmi Note 8 Alalı bir ay olmuş. Kutulu faturalı garantili 1400TL. Alınır mı?
  14. eyupseker

Galaxy M10 2. el kaç tl ye satılır?

16Gb depolama Orijinal şarj makinesi Kutulu, faturalı, 17 ay garantili
  15. eyupseker

Vatan Başka Şehirden Ürün Getirtir mi?

Şimdi diyelimki ben ankara da yaşıyorum. Alacağım ürün ankarada bulunan vatanın mağazasından yok. Ama istanbul daki vatanın mağazasında var. Vatan, istanbul da bulunan ürünü ankara ya getirtir mi?
  16. eyupseker

Vatanda ryzen 5 1600af var mi?

Vatan da arama yerine Ryzen 5 1600 yazınca iki tane çıkıyor ikisindede 14nm yazıyor fakat birinin ürün kodu 12nm olanın ürün kodu. Sizce o 12nm mıdır yoksa 14nm mı?
  17. eyupseker

Vatan win10 kurar mı?

Vatan windows 10 deneme sürümünü kurar mı? Yani Usb belleğe indiriyoruz rufus tan bir şeyler yapıyoruz ya onu yapar mı vatan? (Kendin yap demeyin sadece vatan yapar mı?)
  18. eyupseker

Hazir pc yerine parcalari tek tek almak

Pc hazır almamayı düşünüyorum. O yüzden vatan bilgisayar açılırsa gidip tüm parçaları tek tek alacağım. Kargoyla falan uğraşmayı sevmiyorum(internetten alışverişi sevmiyorum yani) Sizce parçaları tek tek almakla ne kadar doğru bir hareket yapıyorum?
  19. eyupseker

En iyi ilgilenen firma hangisidir?

Tüm bilgisayar satıcıları arasında, bir sorun çıkınca en çok ilgilenen firma hangisidir sizce? (Fiyatları karşılaştırmaya katmazsanız daha iyi olur).
  20. eyupseker

Vatanın mağazasında tüm parçalar var mıdır?

İnternetten bir şey almayı sevmiyorum. Şimdi ben Samsun da yaşıyorum ve burada vatan bilgisayarın mağazası var. Gidip oradan alabilir miyim? Var mıdır yani parçalar?
Geri